Milyen beszólásokkal lehet a tanárt legjobban idegesíteni?
Szóval az úgy van,hogy a tanár csesztet engem legalább egy órán 2x is.Eddig hallgattam,de mostmár elegem van.
Milyen javaslataitok lennének,mivel válaszolhatnék vissza(függetlenül attól hogy miért kötött belém), úgy hogy az egekbe szökjön a cukra? ( ídős tanárbácsiról van szó)
Engem a földrajz tanár szeretett nagyon és állandóan bekérdezett,hogy csesztethessen egy kicsit!Egyszer megkérdeztem a töle,hogy miért engem kérdezget amikor tudja a választ,és külömben is mi a faxért kéne nekem tisztában lennem Afrika vizitérképével!?
Nem leszek tanár,hogy legyen pénzem szafarizni menni...
Na ezzel,csak az volt a gond,hogy ig.helyettes is volt!Tehát kinézett egy rovácska! :)
tegyél fel neki idióta barom kérdéseket, amiket csak echte hülye libák tennének fel.
idős papa esetén. jajj tanárbácsi miért kell engem idegesíteni? ugy félek hogy letörik a körmöm.
... tanárbácsi mit tanítanak ausztriában 1848-ról?
sinx/cosx = si/co ???
szóval legyél kreatív.egyébként meg mit tanit ez a tanár ?
.vagy. elegem van hivom aput és megyünk a rendőrségre. maga egy pedobear !!
Tanár ur/nő megbüntetne azért amit nem is csináltam?
Ha azt mondja: Nem,
Mond azt: nincs kéz a leckém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!