Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az amivel fel lehet téged...

Mi az amivel fel lehet téged idegesíteni, de nagyon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 13:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaj, ezzel engem is fel lehet húzni :D Egyértelmű dolgokra rákérdeznek, pl.: Fúj a szél? Eszel? Tanulsz? Mikor az egész egyértelmű és szemmel látható :D áhh.. eszméletlen :D

Nani

2009. jún. 13. 15:07
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja, van nekem is egy ilyen ismerősöm aki ilyeneket szokott kérdezni, de nagyon durva... Én ezen nem idegesítem fel magam csak nevetek...

Pl. reggel hív, így zajlik a beszélgetés:

-szia, mit csinlász?

-most keltem, épp reggelizek

-és eszel???

Na erre mondjatok vmit. :D:D:D

2009. jún. 13. 16:10
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Azzal ha hülyének néznek ...és pl mindketten tudjuk h nekem van igazam!
2009. jún. 13. 16:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az idősebbek elkezdik a "bezzeg az én időmben" kezdetű monológjukat, akkor minimum fejbe akarom lőni magam.
2009. jún. 13. 16:18
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
engem is nagyjából azok idegesítenek amiket előttem leírtak, még ki tudom azzal egészíteni, hogy rühellem ha valaki prosztó. vagy ha teszi magát, hogy jobbnak tűnjön, közben így még szarabbnak látja mindenki. meg amikor valaki az utcán telefonról nyomatja a zenét fülhallgató nélkül, na attól áhh.. herótom van. meg az ismerőseim tudják, hogyha valami bajom van akkor békén kell hagyni és jobban leszek, na és van pár aki ezt nem érti meg és csak baszogat, csak baszogat, na az még borzalmas tud lenni. így egyedül akarsz lenni és esélyed sincs rá, de meg sem akarod bántani az illetőt.. brr. de ami a legjobban az az akaratosság, meg hogyha helyettem döntenek dolgokról. nincsenek mentális problémáim, majd eldöntöm mit fogok csinálni..
2009. jún. 13. 16:33
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenéznek csak azért, mert nő vagyok, vagy az életkorom miatt. És a fölöttünk lakó azzal, ha a liftbe dohányzik.
2009. jún. 13. 17:31
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha bárhol hallgatnom kell a hülye plázacicák picsogását vagy csak látom őket. Ha egy olyan férfival találkozom aki azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyol viaszt és lenézi a nőket. Ha ilyeneket látok: (L) <3, ha azt hallom hogy egy férfi azzal dicsekszik, mikor, hogy, hányszor d*gta meg a nőit. Ha az ismerősöm poénkodni próbál amikor rossz passzban vagyok. Ha megbámulnak, beszólnak, utánamfütyülnek az utcán. Ha lefagy a gépemen a net. Ha a teleshopot kell néznem, na azzal aztán ki tudnak üldözni a világból! Majd ha akarok, akkor elmegyek kondizni, vagy futni hogy lefogyjak, nem kell semmiféle lepkés bizegő vagy szaunaöv!! Köszönöm kérdező, most megkönnyebbültem :)
2009. jún. 13. 17:55
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha vlki nem a nevemen szólít. Hívtak már Renátának, Brigittának, Rebekának, Bernadettnek, Edinának pedig Regina vagyok. Olyan ritka név vagy mi? Ha vki azt hiszi magáról, hogy hűű de nagy menő azt közben meg tök gázos amit művel. Ha vki megjátsza magát. Ha vki jópofizik nekem és kibeszél a hátam mögött és fel sem tűnik neki, hogy le se szarom, és mindenről tudok amit ő állít rólam. Vagy ha én nem akarok vkivel barátkozni és én ezt érthetően meg is mondom neki, de nem jut el az agyáig aztán meg neki ál fejlebb. Az idióta kérdéseket. Meg azt ha a fiúk a f@szukról dumálnak. És ha vki szemrebbenés nélkül hazudik nekem. :@

14/L

2009. jún. 13. 18:08
 19/31 A kérdező kommentje:
Húúú... úgy látom, jó kis idegesség-levezető a kérdésem :) Nem baj az :)
2009. jún. 13. 18:29
 20/31 anonim válasza:
100%

Ha feleslegesen csinálok meg valamit, vagy mondjuk várok már halál izgatottan egy programra és lemondják!

Ha nem a nevemen szólítanak, vagy ha hülye beceneveket találnak ki.

Ha olyan srác hív "cicának" akit rühellek.

Ha egy pont kell a jobb jegyhez.

Ha az anyám inkább a tanáromnak hisz, mint nekem, olyan esetben amikor nekem van igazam.

És annak az esetnek az emléke amikor a legjobb barátnőm le elkényeztetett p*csázott, azért mert nem adtam neki oda a fizikaházimat.

2009. jún. 13. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!