Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amivel feltud idegesíteni a párod?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 12:14
1/7 anonim válasza:
amikor megkérdezem a barátnőmet hogy mi a baja, és azt mondja semmi !
2/7 anonim válasza:
Ha részeg..teljesen megváltozik a személyisége,mindenbe beleköt,kiforgatja a szavaimat,és ellentmond,cáfol, idegesítő. Mintha nem is ő lenne. Egyébként józanon semmi gond nincs.
22/L
3/7 anonim válasza:
megkérdezed tőle h mi a baj és azt mondja h semmi ill ha mindig ugyan azt hajtogatja pl is h érthető legyen...nem jó ez a lepedő össze fog gyűrődni,mondom nem fog erre fél perc múlva...alattam összegyűrődik tuti.... blabla
25/f
4/7 anonim válasza:
Engem nem idegesít fel,csak nem tudom mi értelme annak,ha visszakérdez,de azért válaszolni szoktam én is egy kérdéssel.:D
5/7 anonim válasza:
hát én akkor vagyok nagyon ideges, ha társaságban vagyunk, és mondjuk másokkal többet beszélget mint velem, meg ha discoba megyünk és berugikk. nagyon ritka, de ilyenkor nagyon flehuzom magam rajta, és egész este viitatkozunk.teljesen kicseréli őt az alkohol, tök hülye olyankor.hála istennek ilyen még 3év alatt ck 2szer volt. 18L.
6/7 anonim válasza:
A leginkább azzal, hogy nem fogja fel, hogy nem vagyok tenyészkanca. Ha megmondom hogy nincs kedvem szexelni, és egyszerűen nem jut el az agyáig. Órákon keresztül próbálkozik, aztán megsértődik és duzzog. Volt hogy engedtem neki, akkor meg azon sértődött meg hogy nem élveztem.
7/7 napietus válasza:
engem nála jóval idegesítőbb emberek sem tudnak kihozni a sodromból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!