Nővéremnek van igaza?
17 éves srác vagyok, nincs és eddig nem is volt barátnőm. Ha vitázok a nővéremmel ő egyből ezzel jön, hogy nincs barátnőm és nem is lesz, stb..
Nincs gond velem külsőre, 176cm, izmos vagyok, átlagosan pattanásos..
De az a gond, hogy nem igazán olyan társaságba ahol lányok is vannak: fiú suli, nem cserkészkedem, nem osztok kaját a Blahán :D, semmi..
Szóval min kéne változtatnom? Azt érzem ,hogy igaza lesz a nővéremnek.. Szóval mit tegyek, 17 éesen lehet még társaságba kerülni?(aki tud segíteni, kérdezne, stb. írhat üzenetet is.)
Ne vedd szivre amit a novered mond! Eleg szemet, hogy ezzel szivat,ne haragudj, hogy ezt mondom rola. Es foleg ne felj, hogy nem lesz, hanem csereben tegyel rola!
Na meg jo, hogy nem keso 17 evesen tarsasagbs kerulni, azt barmilyen korban megteheti az ember, nem is tudom hogy kerdezhetsz ilyent. Nekem legeloszor 18 es fel evesen volt baratom :) Hidd el nekem, sokan vannak igy, nem vagy rendkivuli eset. Csak ne akadj fenn rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!