Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Szerintem lány...

Mit tegyek? Szerintem lány vagyok csak fiu testben? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pályázz meg valami állást a viván...
2012. márc. 20. 13:58
 2/12 anonim válasza:
Akik ezt érzik általában átoperáltatják magukat.
2012. márc. 20. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
szexcséjndzs
2012. márc. 20. 14:50
 4/12 anonim ***** válasza:
? Ezt nem értem... leírnád hogy pontosan mit érzel, vagy hogy honnan vetted ezt az egész baromságot?
2012. márc. 20. 16:55
 5/12 anonim ***** válasza:
menj el a vivához, vagy énekelj b*zis hangon party szövegeket.
2012. márc. 20. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Szegénykém. Szerintem gondold át még ezt egy párszor, mielőtt nyilvánosan felvállalod, hogy meleg vagy...
2012. márc. 20. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak fiúk lány testben. Ebben nincs semmi rossz. Vállald föl és kész.
2012. márc. 20. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagyis fordítva. Elnézést. De valószínű megértetted.
2012. márc. 20. 18:21
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

hát buzulj :D..csak ne nyilvánosan ;D

Vagy mondok jobbat...elvileg van lélekvándorlás...legyél öngyi, azt lehet újból egy lány testben landolsz :D...ha meg nincs..akk szívás...

UI: ha sikerül a kísérlek akkor szólj,..sztár leszel.. te leszel az első aki bebizonyította, hogy létezik a lélekvándorlás... sok sikert :D

2012. márc. 20. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Itt néhányan azt hiszik, hogy sej de viccesek. Főleg aztán az utolsó. Csak szólok nektek, hogy ha csak anyuci nevet a vicceiteken, akkor ne humorizáljatok. Sajnos a humor kategória is ilyenekkel van tele mint ti...nulla humor.

A kérdezőnek súlyos gondja van. Ez kihat az egész életére. Most nem arról van szó, hogy feltétlenül át kell operáltatni magát. Nekem hirtelen az ugrott be, hogy nagyon érzelgős és ezért hiszi magát lánynak. Ha meg tényleg a fiukat szereti akkor arra is van jobb megoldás, mint a viva.

2012. márc. 20. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!