Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy lány szőrös a nemi szervén? Borotváljam le, vagy ne? Mit javasoltok? (19 éves vagyok)
Ahogy érzed, én egy ideig gyantáztattam a bikinivonalat, és csak egy kis csíkot hagytam, de egy ideje leszedetem az egészet, jobban érzem így magam. Páromnak mindkettő tetszik, gondolom Te is miatta, vagy a leendő miatt kérded :) Bikinivonalat sztem mindenképp szedess, a többit meg ahogy jólesik.
20/L
az lehet h ad 1 friss es szexi erzest de amikor kezd visszanoi es szur napokig meg sert mindenfele fehernemu.... azt mar nem neveznem annak. :-|
probald ki, aztan eldontod h tetszik-e vagy sem illetve h a parod mit szol hozza.
en nem nagyon szeretem csinalni, de parom kedveert neha belevagok mert tudom h orul neki.
Első vagyok, a gyantával nem szúr, igaz közben néha megfordul a fejemben, hogy soha többé gyanta, inkább borotva, de mire a következő időpont jön a kozmetikusnál, mindig elfelejtem a fájdalmat:D
Szóval én gyantapárti vagyok, nem szúr, nem borostás utána.
Szerintem a bozont ápolatlanság érzetét kelti, mindkét félben.
Képes voltam epilálóval leszedni, csak egy keveset hagytam középen. Embertelenül fájt, de sokat gyengít a szőrszálakon, és nem szúr, ha visszanő. Kozmetikushoz kicsit szégyellek menni ezzel.
Én azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy ha van partnere, akkor beszélje meg vele, hogy mit szeretne, és döntse el, hogy ezt el tudja-e fogadni vagy sem.
Ugyan miért lenne az ápolatlanság jelzője, ha valaki szőrös? A természet így alkotott meg minket, az lenne ápolatlanság, ha nem tartanánk rendben, nem tisztítanánk. A szakállas férfi sem ápolatlan, ha gondozza a szakállát, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!