Van egy lány akivel szexelnék de csak 13 vagyok é szűz mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 13:55
3/35 anonim válasza:
Hogyhogy szexelnél vele? Felajánlotta magát, vagy csak te szeretnéd? 13 évesen lehet, hogy még kicsit fiatal vagy hozzá. Hány éves a lány?
4/35 anonim válasza:
Ne csináld.
Még fiatal vagy ahhoz, hogy elveszd ennyi idősen a szüzességed... értelmetlen lenne.
A pasimat megkérdeztem, szexelnél már?
azt mondta, igen, de még fiatalok vagyunk hozzá... mindketten 13mak vagyunk...
Szóval inkább ne tedd!
6/35 anonim válasza:
hát a szereted akko tedd be a virslit
7/35 anonim válasza:
a pasim 13 eves... :)) waaa beszarok. hagyjatok beket a szexnek 13 evesen....ilyenkor meg a fogocska a meno vagy a kozos mesefilm nezes....ne akarjatok mar olyan nagyok lenni a francba...elkcseszitek idejekoran aaz eletetek,...amig lehet legyetek gondtalan gyerekek es elvezzetek ki...
8/35 A kérdező kommentje:
Hellotok! A lány is 13 éves. Nem ajánlotta fel magát, én szeretnék.
2010. szept. 19. 14:14
9/35 anonim válasza:
Szexeljetek! Majd írd meg, hogy mi lett a neve a picinek! További szép napot!
10/35 anonim válasza:
egyaltalan 13 evesen mar menne neked a szex aranybogar ? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!