Van egy lány akivel szexelnék de csak 13 vagyok é szűz mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 13:55
11/35 anonim válasza:
ne szexelj
várhatsz azzal még nyugodtan 2-3 évet
12/35 anonim válasza:
Szerintem nem kéne elrontani az életet, legalábbb neked legyen eszed,ha már a kortársaidnak nincs.............
Ha most elkezded mi lesz veled 20 év múlva,???????
Úgy kiégsz,hogy az csak na.............
13/35 anonim válasza:
nem feltétlenül az ég ki, aki 13 évesen lefekszik vkivel 1x (mondjuk)
kiéghet akkor is, ha 18 évesen kezdi és 20 éves korára már volt 50-60 partnere
14/35 anonim válasza:
Látom itt már 13-évesen basznak orba szájba.Tanulj az iskolába mert megbuksz és hülye maradsz,nem mintha most nem az lennél. 34F
15/35 anonim válasza:
13 évesen én is szexelni akartam mindenkivel :D
és hülyének néztem aki azt mondta h várjak...
de vártam 2-3 évet és megérte szerintem :D
aki elvesztette 13-14 évesen annak nagy része megbánta :S
16/35 anonim válasza:
OMG! legalább óvszerrel... és anyuci nem fog érte haragudni? vagy inkább ne mondd meg neki
17/35 anonim válasza:
Beszarás, ha az én fiam lennél, kezed-lábad eltörném.. 13 évesen menjél vissza LEGO-zni!!
18/35 anonim válasza:
mi az hogy szexelnél..? Meg a lányra gondolj inkább, ha ő akarja akkor gondolom úgyis belemész, de te ne hozd fel a témát.
19/35 anonim válasza:
a lànynak a sex nem ugyanolyan mint a fiunak, sztem ahoz romantika kell meg hogy te az a embe legyél aki nagyon szereti a lànyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!