Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől vagyok bizonytalan?

Mitől vagyok bizonytalan?

Figyelt kérdés
24f
2012. márc. 11. 01:01
 1/7 anonim válasza:
50%

vagy mégsem? :D

Igazából a kérdésed értelmezhetetlen... miben vagy bizonytalan? a kategória választásban? vagy abban, hogy kiírd-e a kérdést, vagy ne?? :D

2012. márc. 11. 01:04
 2/7 A kérdező kommentje:
az emberekkel valo kapcsolatban stb
2012. márc. 11. 01:05
 3/7 anonim válasza:

Önértékelési gondokra tippelnék. Ez magyarázza azt is, hogy miért érzed magad gyereknek 24 évesen.

Milyen gyerekkorod volt? Szüleid együtt vannak? Van párkapcsolatod? Vannak céljaid az életben, amit meg szeretnél valósítani?

2012. márc. 11. 01:09
 4/7 A kérdező kommentje:
nincsenek, apám nem él már rég
2012. márc. 11. 01:18
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudok beszélgetni sem lánnyal, sem fiukkal.
2012. márc. 11. 01:19
 6/7 anonim válasza:

Érdemes lenne akkor pszichológushoz fordulni. Én nem vagyok az....

Továbbra is azt gondolom, hogy az önértékeléseddel van a gond, azt kellene rendbe tenni.

2012. márc. 11. 01:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint mindenki bizonytalan csak néhányan megtanulták kezelni a bizonytalanságukat, vagy esetleg ügyesen leplezik. Ez kb. olyan lehet, mint a magabiztosság, mert az sem egyéb, mint egy hangsúly, hanglejtés.
2012. márc. 12. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!