Vajon a régi emberek mit mondanának a mai világra?
Pl: Technikára-Kúltúrára.És emberi viselkedésekre? A 3D filemkre. A 3D mozikra?
Régi embereken értem a nagyapátokat vagy az 1900-80 éves embereit..:D
ezen már én is gondolkodtam
ahogy a nagymamámat elnézem, túl merevek voltak akkor, és a mai világ túl "laza nekik" ..
nagymama pl, ha vmi szexjelenet(csak egy sima vígjátékra gondolok) van a tvben körbenéz hogy ki nézi, rámnéz hogy nézem e, majd elkapcsolja, hozzá kell tennem én és a tesóm néztük a filmet, 18-19 évesek vagyunk
a mai világot nemértik az idősek, de nem csak ők, az én 35-45 éves szüleim sem, ha valaki káromkodik a tvben az már nagoyn egyszerű,primitív ember számukra, ha pedig okosan, jól nevelt gyerek módjára válaszol, akkor meg szimpatikus figura..
technika, pfff ne is mond, apámnak 5-10 éves dolgokról mesélek úgy mintha újak lennének
18f
Én csak azt vettem észre, hogy a szüleim is egyre jobban beilleszkednek a szétszórt, rohanó társadalomba.
Szörnyű dolog ez, de csakis a túlélésért megy. Ez rosszabbik esetben már gyarlóság, de ahhoz évek kellenek míg "esetleg" a csúcsra jutsz és akkor még más nem tudja rólad, hogy hogy kerültél fel; tiszta jövedelemből vagy okossággal (lásd Whisky-s rabló)
Bocsi az elkalandozásért, de lehet benne valami. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!