Irigykedem egy régi haveromra, elég jó élete lehet, külföldre utazgat, gondolom barátok tömkelege, rá kéne írnom valamit, mi legyen?
megtaláltam fészbukkon, de gondolom ő most jól elvan az életével ,biztos megismerne ha bejelölném de még várok egy picit,nem rég regizett örülnék ha bejelölne xD
régen nagyon jó barátságba voltunk hasonlóan zárkózott típus ő is meg én is. most már én annyira nem vagoyk és ahogy elnézem ő sem a képek alapján. rég óta jár kondizni elég durván néz ki:D őszintén szólva irigykedem rá. biztos tök jól érzi magát. volt spanyolországban.ááhhh meg apja elég jól keres aztán jól eléldegélhet
tudom hogy nem kéne irigykednem, meg minden de mégis ,tök sz.r h neki ilyen élete van ,én meg szinte végig unom a nyarat. ,meg parázok hogy mi lesz jövőre meg milyen sokat kell majd tanulnom
nincs kérdés. aki akar válaszol:D
lehet ráirok nemtom xd
17f
jaja. kondiztam de beleuntam. látszik még mindig rajta 1értelműen .de most átváltottam parkourra .és sokkal jobban bejön
de még is ha valaki képen tök f.szán tud pózolni meg magabiztos . ki ne vágyna olyanra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!