Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny a haveromra? :D
Figyelt kérdés
Szolis,rózsafűzéres..Szoval pont az ideálom,de nem tudom miért el nem tudom képzelni h járjunk:D Probálkozott is honapokig de midnig visszautasítottam..Nem rég mondom jo probáljukmeg..De 1 nap után rájöttem nekem nem kell..Ugyanugy joba vagyunk,de mindig ha csajjal beszél,v ir neki vmi csaj üzifalra vmit akkoris beféltékenyülök,és szarrá tudnám tépni a csajt,de haveromra valo tekintettel nem teszem,meghát okom se nagyon lenne rá:D Főleg,most ugy nézki lesz barátom,ésss mégis..:D2011. júl. 3. 21:48
1/13 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ, csak nem mered bevallani!
De azis lehet, hogy annyira jóba vagytok, hogy félsz, hogy a csaj átveszi a helyed.
2/13 anonim válasza:
Szerintem csak az zavar, hogy más is tetszik neki, mert attól még, hogy te nem akartál tőle semmit, attól az önbizalmadnak jót tett, hogy egy jó pasinak ennyire kellesz. De ha ezt a féltékenységet problémának érzed, az szerintem jó jel. Majd elmúlik.
3/13 A kérdező kommentje:
de mondom h mint pali nemkell..ok,jolnézki,meg szivesen megyek vele az utcán,merr "jol mutatunk egymás mellett":D meg megprobáltuk (1napig:D) és ugyéreztem h neeee, így nemkell..De nembírnám elviselni ha lenne nője:|:D
2011. júl. 3. 21:58
4/13 A kérdező kommentje:
Remélem elmulik..Főleg hogy amugy kapcsolatba egyáltalán nem vagyok féltékeny..Ugy vagyok vele ha megakar csalni ugyis megcsal,ha nem nem..Sőt legutobbi exemmel tök jól megtudtuk beszélni ki jó nő,rossz nő/jópali,rosszpali..Szoval nem értem..:D
2011. júl. 3. 22:00
6/13 anonim válasza:
Lehet, h az zavar, h ilyen gyorsan túl lépett rajtad. Lehet, h a szíved mélyén úgy érzed, h, ha mással randizik, akkor te annyira nem tetszettél neki?
7/13 A kérdező kommentje:
:)
2011. júl. 3. 22:38
8/13 A kérdező kommentje:
lehet amugy..lehet h az egész csak ilyen büszkeség?amugy nem randizgat senkivel..az irritál h beszélget mással:D féltékenység..pont nem rám vall,ugyhogy nemértem:D
2011. júl. 3. 22:39
9/13 anonim válasza:
Vagy éppen séggel ő utasított téged vissza, és ezért.
Üdv
10/13 anonim válasza:
Nem büszkeség az. Önző vagy. Neked nem kell, de másé se legyen. Azért persze csak neked tegye a szépet, fáj ha esetleg mással boldog lenne, de te nem akarod és nem is tudod boldoggá tenni. És ez utóbbit te nagyon jól tudod, mégis így állsz a dolgokhoz. Mondom én hogy önző vagy nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!