Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok féltékeny a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny a haveromra? :D

Figyelt kérdés
Szolis,rózsafűzéres..Szoval pont az ideálom,de nem tudom miért el nem tudom képzelni h járjunk:D Probálkozott is honapokig de midnig visszautasítottam..Nem rég mondom jo probáljukmeg..De 1 nap után rájöttem nekem nem kell..Ugyanugy joba vagyunk,de mindig ha csajjal beszél,v ir neki vmi csaj üzifalra vmit akkoris beféltékenyülök,és szarrá tudnám tépni a csajt,de haveromra valo tekintettel nem teszem,meghát okom se nagyon lenne rá:D Főleg,most ugy nézki lesz barátom,ésss mégis..:D
2011. júl. 3. 21:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem ő..pont ezaz..őnzőség..lehet..sőőt tuti ez lesz az:) köszi:D amugy ha lesz vkije nem teszek keresztbe csak nem fog tetszeni:)
2011. júl. 7. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nem büszkeség az. Önző vagy. Neked nem kell, de másé se legyen. Azért persze csak neked tegye a szépet, fáj ha esetleg mással boldog lenne, de te nem akarod és nem is tudod boldoggá tenni. És ez utóbbit te nagyon jól tudod, mégis így állsz a dolgokhoz. Mondom én hogy önző vagy nagyon."

likeolom a kommented!

2011. júl. 8. 14:55
 13/13 A kérdező kommentje:
igazatok van amugy..:)
2011. júl. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!