Mennyire betegesek ezek a gondolatok?
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteget jár az agyam azon, hogy embert öljek. Ki akarom próbálni, hogy milyen. Régebben, 14-15 éves korom környékén meg állandóan azon járt az eszem, hogy ártatlan lányokat megerőszakolok, megkínzok, szétverem a fejüket. Még kiskoromban egyszer fizikálisan bántottam egy lányt és nagyon élveztem. Mennyire beteges ez? Egyébként viszonylag nyugodt és csendes fiú vagyok.
19/F
2012. márc. 9. 13:36
11/12 anonim 

válasza:

Privátomra nem válasolsz egyébként? Nem kell, csak azért kérdezem, hogy átment-e egyáltalán, vagy simán nem akarsz válaszolni.
12/12 Blackmetalmate666 válasza:
4.-ik válaszoló.Te egy retardált barom vagy. :) Inkább menj én kicsi pónimmal játszani, te gyökér. :D Elég betegesek amúgy.Ezek szerint te pszichopata vagy, szerintem.Bár nem vagyok pszichológus.Egyébként te is tudhatnád, hogy a többi ember nem gondol ilyenekre, szóval ez elég hülye kérdés volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!