Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire betegesek ezek a...

Mennyire betegesek ezek a gondolatok?

Figyelt kérdés

Mostanában rengeteget jár az agyam azon, hogy embert öljek. Ki akarom próbálni, hogy milyen. Régebben, 14-15 éves korom környékén meg állandóan azon járt az eszem, hogy ártatlan lányokat megerőszakolok, megkínzok, szétverem a fejüket. Még kiskoromban egyszer fizikálisan bántottam egy lányt és nagyon élveztem. Mennyire beteges ez? Egyébként viszonylag nyugodt és csendes fiú vagyok.

19/F

2012. márc. 9. 13:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelműen beteges. Menj el pszichiáterhez, szerintem jobb ha ő tud róla először, mintha egy ismerős, aki nem tud mit kezdeni ezzel.
2012. márc. 9. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2012. márc. 9. 13:47
 3/12 kovpet ***** válasza:
100%
Addig menj orvoshoz, amíg tudod irányítani ezeket a vágyakat. Mert utána max a börtönorvoshoz fordulhatsz.
2012. márc. 9. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Nnnnna.. látod.. pont az ilyen embereket kéne felakasztani és nem tartana ott a világ ahol éppen most van.

17/l

2012. márc. 9. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Figyeld, semennyire szerintem, nem fontos miről gondolkodsz, a lényeg hogy ne tedd meg! Ha nem vagy benne biztos, hogy meg tudod állni, akkor fodulj pszihiáterhez!
2012. márc. 9. 23:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4. akkor neked is hasonló gondolataid vannak ezek szerint? miért bántod emiatt, tehet róla? beismeri, ezért miért kell ilyeneket írnod róla?

Nekem is voltak vad gondolataim régebben. Biztosan valami pszichés probléma van a hátterében, pl. veled szemben voltak agresszívek kiskorodban, elnyomtak, stb, és ez így jön felszínre. Bocsáss meg azoknak, akik ilyenek voltak veled, nem tudhatod, milyen okkal tették, talán nem is szándékosan. De az is lehet, hogy túl sokat játszottál gyilkolászós számítógépes játékokkal.

Előfordul ilyen sok emberrel. Nincs benne semmi szégyen, de jobb ezeket feldolgozni, helyrerakni és te is szabadabb leszel, ha nem lesznek ilyen gondolataid.

2012. márc. 9. 23:51
 7/12 WFox ***** válasza:
Ez elég kemény, sőt, sajnos beteges is, azon gondolkodni, hogy embert ölj. egy időben én is jártam hasonló cipőben, aztán eltűntek ezek a dolgok. Ajánlom, hogy nézz romantikus, szerelmes filmeket( PL:Ház a tónál, az egyik kedvencem), ezektől változni fognak a gondolataid. Ha nem, mindenképp fordulj orvosi segítséghez, ez nem szégyen. Meg fogsz lepődni, milyen és mennyi idős emberek lesznek a váróteremben. A múlt évben nekem is szükségem volt segítségre, majd elsüllyedtem a szégyentől, hogy pszichológushoz kell mennem, de már tudom, hogy ez nem szégyen, minden korosztályra (!) kiterjednek az ilyen dolgok. Sok sikert!
2012. márc. 11. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem megölhetsz...a f@sznak se kellek, rajtam kiélheted gyilkos hajlamodat..
2012. márc. 14. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen fantáziálások mindig messze vannak a tettektől. Gyerekkorban nekem is volt ilyesmi fixa ideám, aztán "kinőttem" és teljesen normális ember vagyok. Azóta sosem jött elő semmi efféle rejtet Hannibal Lecterizmus :)
2012. márc. 14. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző, azért nem mindig. A sorozatgyilkosok (vagy akik csak 1-2x ölnek) szerinted nem gondolkodnak ilyeneken?
2012. márc. 14. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!