Mennyire betegesek ezek a gondolatok?
Mostanában rengeteget jár az agyam azon, hogy embert öljek. Ki akarom próbálni, hogy milyen. Régebben, 14-15 éves korom környékén meg állandóan azon járt az eszem, hogy ártatlan lányokat megerőszakolok, megkínzok, szétverem a fejüket. Még kiskoromban egyszer fizikálisan bántottam egy lányt és nagyon élveztem. Mennyire beteges ez? Egyébként viszonylag nyugodt és csendes fiú vagyok.
19/F

Nnnnna.. látod.. pont az ilyen embereket kéne felakasztani és nem tartana ott a világ ahol éppen most van.
17/l

4. akkor neked is hasonló gondolataid vannak ezek szerint? miért bántod emiatt, tehet róla? beismeri, ezért miért kell ilyeneket írnod róla?
Nekem is voltak vad gondolataim régebben. Biztosan valami pszichés probléma van a hátterében, pl. veled szemben voltak agresszívek kiskorodban, elnyomtak, stb, és ez így jön felszínre. Bocsáss meg azoknak, akik ilyenek voltak veled, nem tudhatod, milyen okkal tették, talán nem is szándékosan. De az is lehet, hogy túl sokat játszottál gyilkolászós számítógépes játékokkal.
Előfordul ilyen sok emberrel. Nincs benne semmi szégyen, de jobb ezeket feldolgozni, helyrerakni és te is szabadabb leszel, ha nem lesznek ilyen gondolataid.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!