Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen undorító a kinézetem?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok, tele van az orrom mitesszerrel, az arcom tele van anyajegyekkel, striám van, iszonyatosan lóg a mellem, a fejemen szemölcsök vannak, tiszta szőr vagyok mindenhol(főleg ott alul, de már ilyen dzsungel kinézetű), a hajamon 2 naponta tojást lehet sütni.

Undorodom magamtól, mit tegyek?

2012. márc. 7. 16:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
De most azt kérdezted, hogy MIT CSINÁLJ, megadták a választ, amit te is tudtál, komolyan nem értem mire voltál itt kíváncsi, szerinted akik igényesek és szebbek mint te, azoknak komolyan van valami csodaszerük amit előled mindenki eltitkol vagy mi?
2012. márc. 10. 14:58
 22/23 anonim válasza:
Nekem is ez volt vagy egy lve ne egyél annyit a patit nyomd ki moss hajat MINDEN NAP meg fürödj meg xd a szőrt azt meg távolísd el borotvával xd lol lóg a melled pfőőőhh nemtom sztem vegyél fel olcyan rohát ami takar meg fogyókúrázz én pár hónap alatt 8 kilót fogytam ez azért durva volt mert 58 kilóról 50 kiló körül lettem pár hónap alatt minden ellen van emgoldás örülj ,hogy egézséges vagy mert pl a rák ellen nem lehet mit tenni ha meg elégedetlen vagy magaddal tegyél valamit ellene -.-
2012. márc. 10. 20:28
 23/23 anonim ***** válasza:

fogyó, kozmetikus, bőrgyógyász, a melleidre hát nemtom sztem ha fogysz akk nem lesz oan ha mégis akk plasztikával megoldható, borotva, szőrtelenítőkrém, epilátor, hajmosás :DD

na meg persze vehetsz kozmetikai krémeket is :)

2012. dec. 18. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!