Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen undorító a kinézetem?
Kövér vagyok, tele van az orrom mitesszerrel, az arcom tele van anyajegyekkel, striám van, iszonyatosan lóg a mellem, a fejemen szemölcsök vannak, tiszta szőr vagyok mindenhol(főleg ott alul, de már ilyen dzsungel kinézetű), a hajamon 2 naponta tojást lehet sütni.
Undorodom magamtól, mit tegyek?
Nem, az a nyomi, aki siránkozik, h úgy néz ki, mint egy ogre (leírás alapján), de nem képes ellene tenni. Leírtad, hogy mi a probléma, leírtam, hogy mit lehet tenni ellene, de te nyávogsz, hogy az nehéz. Mit vártál, mit fogunk tanácsolni? Valami csodatevő tablettát, amit ha beveszel, akkor azonnal gyönyörű leszel?
Basszus, vagy maradj csendben, és legyél ronda, és ne irkálj ki kérdéseket, vagy legyél kész megfogadni a tanácsokat, és végre félredobni a lustaságot, és járni az egyetlen utat a változás irányába...
Komolyan, még ilyet nem láttam, h valaki sírjon, h csupa dzsungel meg stb, de a borotva/epilátor használata derogál, mert macerás, és sokáig tart... MIT VÁRSZ?!
tegnap 21:34
esetleg meg is fogadnám a tanácsodat ha nem ilyen b.unkó stílusban írtad volna.
Inkább neked kellene visszaolvasnod, nem nekem.Azt írtam,hogy: " mert nem olyan könnyű".
Netán megsértettelek ezzel a mondattal? Nem hinném. Ez nem jogosít fel téged arra,hogy ilyen bun.kó stílusban válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!