Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék megváltozni?

Hogyan tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés

Az van, hogy nagyon sok kis hülyeséget csinálok, meg viccelődők a többiekkel, ami miatt ovisnak, meg "hülyének néznek"

Elég sokat viccelődők szóban is mindenkivel, meg "szivatom" az embereket, és ez miatt nem nagyon vesznek komolyan, de bármikor megfogadtam, hogy na jó, holnap nem csinálok semmi ilyent, mindig megszegtem ezt a fogadalmat..Mit tegyek, hogy megváltozhassak?

mondjuk van, aki így szeret, és lehet töbségben vannak azok az emberek, de én akkor is szeretnék változtatni..

2012. márc. 6. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Felismerted a problemat, ezzel megtetted az elso lepest.Igazabol a tobbi is csak rajtad mulik, nincs buvos megoldas.Mindig figyelj magadra amikor masokkal vagy.Es hidd el hogy olyan lehetsz amilyen lenni akarsz.Ha valtozni akarsz, hinned kell onmagadban.
2012. márc. 6. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:

aki szívatja a másikat abban látják az önbizalmat, legalább neked nincs ebben hiány :)

mondjuk kicsit legyél tudatosabb, nem azt mondom hogy a ló másik oldala és egész nap magadra figyelj ,hanem mondjuk ha olyan szituba kerülsz jusson eszedbe. vagy csípd meg magad vagy mittudomén

egyébként szerintem egy piszkálódó embert nem lehet úgy szeretni mint ha nem csesztetne, ha meg visszacsesztetnek akkor meg az a gond, akor egyikőtök sem igazi barát, csak olyan haverféle

2012. márc. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!