Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Benne lennétek ilyesmiben?

Benne lennétek ilyesmiben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok nekem (tetszés szerint) kérdéseket. Ezekre a kérdésekre én válaszolok majd leírjátok 2-3 mondatban, hogy mi a véleményetek/milyen kép alakult ki rólam ezek alapján.

Remélem nem szegtem ezzel a kérdéssel semmilyen szabályt és nem törlik.

Lökött válaszolók kíméljenek.

Köszönöm!

2012. márc. 4. 16:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Privátba kéred a véleményt, vagy írjuk ide? :)
2012. márc. 5. 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

Ha minden igaz továbbtanulás előtt állsz, szeptembertől kezded a középsikolát, ezek szerint 14 éves lehetsz, lány. Nem vagy felszines, a belső tulajdonságok fontosabbak számodra, mint a külső. Túl kritikus vagy magaddal, talán egy kicsit önbizalomhiányos is. Néha szeretsz elmenekülni a világ, a valóság elöl kicsit álmodozni. Romantikus lélek vagy, de ugyanakkor szereted a pörgést is. Neked egy jó könyv v. egy jó film jelenti a szórakozást, mintsem a bulik.

Vannak elképzeléseid a jövőről, reális cáljaid vannak,a saját erődből akarsz boldogulni.

Fontos számodra a társadalmi igazságosság, az, hogy minden emberek egyenlő legyen. Nem ítélsz elsőre, az emberekkel érdemeik szerint bánsz.

2012. márc. 5. 17:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :D

Mindegy, hogy ide vagy privátban írjátok

2012. márc. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!