Benne lennétek ilyesmiben?
Sziasztok!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok nekem (tetszés szerint) kérdéseket. Ezekre a kérdésekre én válaszolok majd leírjátok 2-3 mondatban, hogy mi a véleményetek/milyen kép alakult ki rólam ezek alapján.
Remélem nem szegtem ezzel a kérdéssel semmilyen szabályt és nem törlik.
Lökött válaszolók kíméljenek.
Köszönöm!
Ha minden igaz továbbtanulás előtt állsz, szeptembertől kezded a középsikolát, ezek szerint 14 éves lehetsz, lány. Nem vagy felszines, a belső tulajdonságok fontosabbak számodra, mint a külső. Túl kritikus vagy magaddal, talán egy kicsit önbizalomhiányos is. Néha szeretsz elmenekülni a világ, a valóság elöl kicsit álmodozni. Romantikus lélek vagy, de ugyanakkor szereted a pörgést is. Neked egy jó könyv v. egy jó film jelenti a szórakozást, mintsem a bulik.
Vannak elképzeléseid a jövőről, reális cáljaid vannak,a saját erődből akarsz boldogulni.
Fontos számodra a társadalmi igazságosság, az, hogy minden emberek egyenlő legyen. Nem ítélsz elsőre, az emberekkel érdemeik szerint bánsz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
Mindegy, hogy ide vagy privátban írjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!