Benne lennétek ilyesmiben?
Sziasztok!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy írjatok nekem (tetszés szerint) kérdéseket. Ezekre a kérdésekre én válaszolok majd leírjátok 2-3 mondatban, hogy mi a véleményetek/milyen kép alakult ki rólam ezek alapján.
Remélem nem szegtem ezzel a kérdéssel semmilyen szabályt és nem törlik.
Lökött válaszolók kíméljenek.
Köszönöm!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
tegnap 16:48
Inkább okos de csúnya. (Sajnos csúnya és buta, üres vagyok)
tegnap 16:57
Koncertre, bár attól is függ milyen koncert. :D
tegnap 17:17
Egyikért sem vagyok oda de ha választanom kell, éttermi vacsora.
tegnap 17:43
Kedvenc könyveim(nem ilyen sorrendben):
G. G. Asyron - Gyémántkönny
J. R. R. Tolkien - A gyűrűk ura
Darren Shan - Kojaszan
Vavyan Fable - Varázscsók
Arthur Golden - Egy gésa emlékiratai
Kedvenc filmeim(szintén nem sorrendben):
Karib tenger kalózai (összes rész)
Elektra
Horrorra akadva
Halálfutam
Végső állomás
Nem tudom miért ezek a kedvencem. :D
tegnap 18:13
Az ideiglenes felvételi jegyzék és az osztálytársaim viselkedésének okai. Néha nem értem őket.
tegnap 20:20
Mindenféleképpen szeretnék elköltözni itthonról (albérletbe vagy ilyesmi) és egyetemre menni. Ha lehet majd suli mellett dolgoznék is, hogy ne kelljen mindig anyuékra támaszkodnom. A többit meglátjuk.
tegnap 21:31
Ez nagyon nehéz kérdés. Az biztos, hogy a világon élő összes férfi, nő és gyerek egyenlő lenne (nem csak papíron hanem a mindennapi életben is). Segítenék az elmaradott országoknak, hogy felzárkózzanak a társaikhoz. Na és persze az elkényeztetett gyerekeket elvinném 1-2 hétre munkatáborba. :D
Ez csak néhány ötlet.
ma 09:26
kék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!