Milyen dolgok lennétek? (többi lent)
Ez egy házi feladat: a kérdése: Milyen növény, állat, tárgy , fogalom és természeti jelenségek lennétek ( az is kell hogy miért) + milyen növény, tárgy...stb NEM lennétek?? (itt is kell hogy miért) Kérlek őszintén válaszoljatok, ne viccelődve
Köszönöm. :)
napfelkelte lennék, mert egy új nap kezdését jelzi, új lehetőségek, esélyek, csak jót hozhat
ami nem lennék az a hó, jót nemigen hoz, ellenben hideg, idegesítő és már a hóesés sem olyan, mint régen, nyomasztó az egész tél
Villám lennék, ugyanis villámláskor ózon és nitrogén-oxidok keletkeznek, az ózon veri vissza a káros ultaibolya sugarakat, a nitrogén-oxidok az esővel keveredve táplálékot biztosítanak a növényeknek.
Egy kis önbíráskodást nem bírok kihagyni: Ezeken kívül jól belevágnék a gonosz emberek seggébe, hadd füstöljön a nadrágjuk!:DDD
Nagyon "értelmes" TANÁROD van!
Én EMBER lennék - továbbra is.
Mert embernek lenni kihívás, - és nem korlátozódna kizárólag a fajfenntartásra a létem úgy, mint az állatoké.
És hogy mi nem lennék?
A TANÁROD, mert kevés ilyen barmot hord - pedagógusnak álcázva - a Föld a hátán, mint ő.
Attól még "lehúzhatja magát a budin"!
-Ilyen baromságokkal "mulattatni" tanulókat.
Mintha nem lenne elég problémátok azzal, hogy az egyre növekvő követelményszintnek megfeleljetek.
Nem az "igazam mellett kardoskodom", de ez az ember nem normális - véleményem szerint.
Akkor legalább légyszi ne őt szidd!!
Nem muszály vele egyet érteni, de nem ismered őt, tehát ne szidd .... köszi :) én se foglak szidni
Megegyeztünk! :)
-Csak kiakadtam...
-Nem akartalak megbántani.
19-es és azutáni válaszoló, ez egy sima önismereti feladat, nem "mulattatni" akarja a "tanár" a "gyerekeket".
Én pszichológus"hallgató" "vagyok", és ÖNISMERETEN végzünk "ilyen" gyakorlatokat, konkrétan "ezt" is "megcsináltuk". Meg"oldást" nem írok, mert ezt mindenkinek "magának" kell kitalálnia "és" megindokolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!