Milyen dolgok lennétek? (többi lent)
Ez egy házi feladat: a kérdése: Milyen növény, állat, tárgy , fogalom és természeti jelenségek lennétek ( az is kell hogy miért) + milyen növény, tárgy...stb NEM lennétek?? (itt is kell hogy miért) Kérlek őszintén válaszoljatok, ne viccelődve
Köszönöm. :)
Nem is bántottál volna meg csak jobb ugy ha tisztázva van:)
Köszönöm a választ neked is utolsó(pszichológus hallgató)
már nagyjából énis rájöttem hogy mi szeretnék lenni :D:D és mi nem
:)
Nekem nincs psychológiai ,előképzettségem, - semmilyen, - de bizonyos vagyok abban, hogy van az önismeret feltérképezésének olyan módja is, amikor nem nézik egy-az egyben hülyének az embert.
Az viszont tisztán látszik, hogy a gúnyolódás már a kisujjadban van - nem éppen kedves hallgató írótárs.
Ha ezt tanítják, akkor megkérdőjelezem azt, hogy ilyen arányokban van-e szükség az értelmiségiekre, ugyanis észrevettem, hogy ha sértve érzi az "érdekeit" egy értelmiségi(nek készülő "valaki"), akkor a legelső fegyver, - amihez nyúl, - az az irónia, - véletlenül sem az, hogy "leereszkedik" annak az embernek a szintjére, akivel konfrontálódik (, és józan észérvekkel érvel).
Ha ettől érzed Magad "valakinek", Magadat minősíted.
Vannak ettől eltérően viselkedő ÉRTELMISÉGIEK is, - de azok olyan ritkák, mint a "fehér holló".
Puszil a Nyuszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!