Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok ti lennétek 1 napra...

Lányok ti lennétek 1 napra pasik, és ti fiúk kipróbálnátok hogy milyen lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Indokok,miért igen illetve nem.Miket csinálnál akkor?
2010. ápr. 14. 02:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és kipróbálnám egy napra pontosan azt hogy milyen amikor nem p*ncim van, hogy milyen úgy a szex xD De amúgy azt nem hogy milyen egy fiú "lelkivilága", hogy gondolkozik. Az nem tetszik! De szeretek lány lenni, nem lennék véglegesen fiú.
2010. ápr. 14. 02:36
 2/24 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel. Én is csaj vagyok, é szivesen kipróbálnám én is de csak 1 napra, mert énis szeretek lány lenni.
2010. ápr. 14. 09:03
 3/24 anonim ***** válasza:
Én szívesen lennék fiú. Helyes lennék srácnak, mert lánynak nem vagyok az igazi.:)
2010. ápr. 14. 10:57
 4/24 anonim ***** válasza:
Miért milyen lelkivilágtól félsz első? Vannak totál, hü*yék is akik gondolkodni sem tudnak, az ő bőrükben biztosan nem lehet olyan feszült dolog létezni. Vagy talán attól félsz, hogy egy hozzám hasonló testbe kerülnél, aki mindent relatívnak lát és semmiben sem hisz?
2010. ápr. 14. 13:56
 5/24 anonim ***** válasza:
0%
Én nem lennék hisztis p.csa, jó fiúnak lenni.
2010. ápr. 14. 14:30
 6/24 Ammarilys ***** válasza:
100%

hé,kikérem magamnak.nem minden lány hisztis pi.csa.

L/18

amugy csak egy napra kiprobálnám,hogy milyen fiúként,de nem többre :D

2010. ápr. 14. 14:36
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem az abnormális lelkivilágtól félek, hanem egyszerűen jobban bejön a női gondolkozás, ezért nem probálnám ki milyen férfi módra... És hát igen, azt tapasztaltam, hogy a fiúk között elég sok van aki furcsán gondolkozik... És igen, nem lennék olyan aki semmiben sem hisz. Bár kérdés hogyan alakulnék át? Átvenném valaki testét és életét fiúban vagy úgy alakulnék át, hogy ugyanazok a hatások értek amik nőként? Na ez lényeges...
2010. ápr. 14. 15:12
 8/24 anonim ***** válasza:
Azért ez elég nagy általánosítás.És elég nagy kiskapu is, hogy azt mondod, hogy a női gondolkodás a jó, persze nőként ezt mondod.
2010. ápr. 14. 15:22
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Amúgy én testcserére gondoltam,hogy milyen lenne a másik nem testében lenni egy kicsit!Jöhetnek még válaszok:)
2010. ápr. 14. 15:48
 10/24 anonim ***** válasza:
én csak azért, hogy szarrá ujjazzam magam - igaz e, hogy "tényleg sokkal jobb a csajoknak" legenda :)
2010. ápr. 14. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!