Képesek lennétek szerelem nélkül élni? Mindig csak a szex, esetleg vmi barátságféle mellé, de az a bódító rajongás nem lenne sosem ott, nem éreznétek, h vmi hiányzik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:34
1/8 anonim válasza:
képesek. a szerelem nem létszükséglet.
2/8 böiler válasza:
Én nem, viszont ezért mindig rábaszok a dolgokra, úgyhogy muszáj lesz sajnos.
17/F
3/8 anonim válasza:
Szerelemmel nem lennék képes élni, szóval igen. Utálom az ilyesmi kapcsolatokat, a barátságot is, a felszínes kapcsolataimmal jól elvagyok, mert azért néha jó elcsevegni csak úgy pár emberrel. De a bizalmas kapcsolatok, amikor mindent meg kell osztani egymással, nem az én világom. Őszintén, ennyire nem érdekelnek azért az emberek. 19L
4/8 Ikszdé xD válasza:
Szerelem nélkül soha nem tudtam élni...de lassan bele kellesz nyugodnom a magányba...
13,5/L
5/8 haggyámán válasza:
Ha eddig ment, akkor a továbbiakban se fog túl nagy problémát okozni.
6/8 anonim válasza:
válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:00
!!!! xD
7/8 A kérdező kommentje:
szóval nem lenne hiányérzetetek?
13 éves lány, fel a fejjel ;) még sokáig fogsz élni, bármi megtörténhet
2011. febr. 13. 21:50
8/8 Ikszdé xD válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:57
:D
Ezt jól megfogalmaztam xD
Kössz kérdező :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!