Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok ti lennétek 1 napra...

Lányok ti lennétek 1 napra pasik, és ti fiúk kipróbálnátok hogy milyen lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Indokok,miért igen illetve nem.Miket csinálnál akkor?
2010. ápr. 14. 02:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Oké, oké. Mivel nem élőben találkoztunk ezért nem érdekel, hogy mit gondolsz, mégha az nyilvánvalóan nem igaz akkor sem. Minden rosszat.
2010. ápr. 17. 08:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szétoffoltátok a kérdést!!
2010. ápr. 17. 11:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Igen!!! :D szívesen cserélnék egy napra pl pasimmal, úgy öltöznék fel,ahogy szerintem egy pasinak kell,aztán elmennénkbulizni,és mivel a pasimról van szó,azamennénk,és megdugnám magamat! :D

ha pl testet cserélnénk,de a tehetségünk is kicserélődne,akkor megkérném a pasimat,aki jelen esetben az én testemben van,hogy menjen el gitározni a testemben,és nyűgözze le a haverokat! :D

Most viszont eszembe jutott valami!Csinálunk egy fordított napot!Egy napig úgy kell majd viselkednie,és azt kell csinálnia,amit én,nekem meg azt,amit ő szokott..ő fog majd gyakorikérdéseken válaszolgatni,én meg gitározgatok,filmet nézek,és kávézni is fogok..ő teát fog inni,és délben főzni,aztán mosogatni,mosni,én meg gitározgatok,aztán amíg főz need for speedezek,és töltött cigit szívok! :D na jó,azt azért mégsem.. :D

2010. ápr. 19. 09:10
 24/24 anonim ***** válasza:
én kipróbálnám hogy milyen nőnek lenni. nyilvánosan végigbasznák minden pasival minden utcát:P másnap ugyse tudnák, hogy én voltam...
2010. jún. 30. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!