Lányok ti lennétek 1 napra pasik, és ti fiúk kipróbálnátok hogy milyen lánynak lenni?
Igen!!! :D szívesen cserélnék egy napra pl pasimmal, úgy öltöznék fel,ahogy szerintem egy pasinak kell,aztán elmennénkbulizni,és mivel a pasimról van szó,azamennénk,és megdugnám magamat! :D
ha pl testet cserélnénk,de a tehetségünk is kicserélődne,akkor megkérném a pasimat,aki jelen esetben az én testemben van,hogy menjen el gitározni a testemben,és nyűgözze le a haverokat! :D
Most viszont eszembe jutott valami!Csinálunk egy fordított napot!Egy napig úgy kell majd viselkednie,és azt kell csinálnia,amit én,nekem meg azt,amit ő szokott..ő fog majd gyakorikérdéseken válaszolgatni,én meg gitározgatok,filmet nézek,és kávézni is fogok..ő teát fog inni,és délben főzni,aztán mosogatni,mosni,én meg gitározgatok,aztán amíg főz need for speedezek,és töltött cigit szívok! :D na jó,azt azért mégsem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!