Sajnálod, hogy vége az általánosnak?
Figyelt kérdés
Itt most arra vagyok kiváncsi, hogy ugye vége a 8.-nak is, új suli, új környezet, új tanárok. Hiányozni fognak az osztálytársak?
u.i.:Én még csak a 7.-et végzem
14/L
2009. jún. 8. 18:47
21/23 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva, amikor válaszoltam a kérdező kérdésére, csak kitoldottam a saját gondolataimmal is a választ. :S
22/23 anonim válasza:
Most volt nemrég a ballagásom,és úgy érzem hiányozni fog a sulim. A diákokat annyira nem kedveltem,de a tanárokat nagyon. :(
14/L
23/23 anonim válasza:
még van egy évem,sokat gondolkozok a jovőn...
sztem inkább a tanárok fognak hiányozni,tudom,nyálasan hangzik,de szinte velük nőttem fel,elottün lettem kis kolyokbol lázadó tini......
és pesze megbeszéltem veluk olyat is ,amiket otthon még aszuleimmel soha,pl pasiugyek.amm meg magyrészuk fiatal tanár :D
hiányozni fognak és szeretm őket,csak most jottem rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!