Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sajnálod, hogy vége az általán...

Sajnálod, hogy vége az általánosnak?

Figyelt kérdés

Itt most arra vagyok kiváncsi, hogy ugye vége a 8.-nak is, új suli, új környezet, új tanárok. Hiányozni fognak az osztálytársak?

u.i.:Én még csak a 7.-et végzem

14/L

2009. jún. 8. 18:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Én már régen elvégeztem az általánost, de néha most is benézek abba a suliba :D. Ma is.:)

A volt osztálytársak közül van, akivel rendszeresen beszélek, jó haverok, de van akivel csak ritkán vagy olyan is, akivel szinte egyáltalán nem.

Egy srác van, aki régen nagy haverom volt, de nagyon régen beszéltem vele, mert már nem is egy községben lakunk. Na vele már szívesen beszélnék, a többiek nem hiányoznak.

2009. jún. 8. 18:57
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor befejeztem akkor nem sajnáltam olyan nagyon mert a 8.elég sz@rul alakult.De a Szakmunkást gyülöltem ugyhogy most már sajnálom.
2009. jún. 8. 19:02
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem marad a fél osztályom de a legjobb barátnőim nem. És hát a többiek meg egészen másak mint mi. De azért lesz egy lány akit nagyon imádok és ő olyan mint mi csak azért mégis más. Új iskolám sem lesz:D És új tanáraim se mert a sulinkban van gimi is. Hát azért fogok sírni évzárókor mert azért van sok közös emlék és akárhogy is utáltam az oszt.társaimat azért velük "éltem" 8 éven keresztül. 15/L
2009. jún. 8. 19:02
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly ballagtam, de a gimi eszméletlen jó! Szerencsére a legtöbb osztálytársammal egy suliba járok, így gyakran talizhatunk. Persze visszajárunk a régi sulinkba is, örömmel fogadnak minket. Én nem sajnáltam anno, hogy elballagok.

15/L

2009. jún. 8. 19:03
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
én nem, sőt. örülök hogy vége. GIMI RULEZ! tavaly be akartam menni az ált sulimba és a takarító ki akart zavarni...amúgy a régi oszttársaim közül kábé 7en ha köszönnek...
2009. jún. 8. 19:07
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
*én nem hiányolom
2009. jún. 8. 19:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
tavaly végeztem.. de szép nap volt az te jó isten..:D sajnálja a halál, hogy megszabadultam a sok felszínes, gyerekes, undorító, bankos formáktól.
2009. jún. 8. 19:48
 8/23 anonim ***** válasza:
31%

Azt sajnálom, hogy nem lehetett általánosban olyan eszem, mint most.

Mármint, hogy akkor még nem láttam mi fog rám várni. :S

Amúgy persze rossz volt, de ez az élet rendje.

Persze most nyert értelmet az is, amit anyám hajtogatott folyton: Addig örülj, míg tanulsz.

Akkor cammogtam rajta, ma már értem. 24/L

2009. jún. 8. 20:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az általános jobb volt, mint a szakközépiskola. Nem volt jó, de jobb volt. Ezt utálom. :D
2009. jún. 8. 20:19
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor sajnáltam miután elballagtam,és még nem illeszkedtem be a középiskolába.Most már egyáltalán nem sajnálom,nem hiányoznak a volt osztálytársaim.A középsuliban új barátokra leltem,akik sokkal jobbak,mint a régi sulimban.Velük nagyon sokat járok ide-oda,jól ellehet hülyülni.Nem piszkálnak,nem rekesztenek ki senkit.
2009. jún. 8. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!