Sajnálod, hogy vége az általánosnak?
Itt most arra vagyok kiváncsi, hogy ugye vége a 8.-nak is, új suli, új környezet, új tanárok. Hiányozni fognak az osztálytársak?
u.i.:Én még csak a 7.-et végzem
14/L
2 éve gimibe járok, sokkal jobb..
nem ilyen pisis kis elsösök futkároznak.
Ezt nem értem......
Miért kell le pisisezni az 1.-et? Mis is voltunk azok vagy nem ?És nekem se esett jól amikor lepisiseztek....
de hogy ne offoljak nekem még van hátra 1 évem és hát várom is meg nem is igazából most szerettem meg igazából a sulit és várom is meg nem is.Vannak tanárok és oszt társak akiket naon utálok és szinte öröm megválni tőlük meg a középsuliról is csak jókat hallottam ilyen szempontból várom :) de vannak jófej haverjaim és tanáraim is őket nem hagynám itt meg már igencsak megszoktam ezt a környezetet is még az "1. PISISEKET IS"
Pont pénteken ballagok:)
Nagyon várom,és izgulok,hogy milyen lesz...az egyik szemem sír,a másik nevet.
Nevet,mert:-végre eljött az a nap,amiért 8évet vártam.
-Elbúcsúzunk és elmegyünk,ősszel megismerünk új embereket.
-semmi nem köt ide.
Sír,mert:-néhány tanár hiányozni fog(de majd visszalátogatok.)
-3nagyon aranyos lányt hagyok itt még pár évre...
Ennek ellenére nagyon várom és örülök hogy végre elballagok,az osztálytársakkal meg tudunk találkozni...
Egyébként biztos meg fogom könnyezni a ballagást,mert én ilyen tipus vagyok.
14/L
Én jövő héten fogok ballagni :) Igazából a sulit sajnálom, mert tényleg ez a legjobb iskola a városban, elég kemény volt, de megdolgoztam mindenért, rengeteget tanultam 8 évig, és megérte. Néha (meg most is) elegem van az egész iskolából, de attól még szerettem/szeretem. Igazából az osztálytársaimmal nem voltam "megelégedve". A másik iskolában talán megértőbb osztálytársaim lesznek, és lesz talán olyan ember is, aki igaz barátként tekint majd rám. Igazából csak az bosszant, hogy itt már úgy megszerettem a tanárokat, megszoktam a tanítási módszerüket, követelményeiket, és most új tanárok jönnek... :(
14/L
én jövöhéten ballagok!Hát majd meglátjuk..:S
Már most sirva fakadokXD
én most ballagok..
és őszintén bevallom.. hogy nagyon.. de nagyon sajnálom hogy elballagunk..
szerettem ezt az osztályt.. szerettem ezt a 2 évet.. szerettem az iskolát és a tanárok egy részét...
ami nem fog hiányozni.... hát..... 1-2 gyerek... de a többit visszasírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!