Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sajnálod, hogy vége az általán...

Sajnálod, hogy vége az általánosnak?

Figyelt kérdés

Itt most arra vagyok kiváncsi, hogy ugye vége a 8.-nak is, új suli, új környezet, új tanárok. Hiányozni fognak az osztálytársak?

u.i.:Én még csak a 7.-et végzem

14/L

2009. jún. 8. 18:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

2 éve gimibe járok, sokkal jobb..

nem ilyen pisis kis elsösök futkároznak.

2009. jún. 8. 20:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Én is várom már nagyon. De még van 1 évem...:(. Örülni fogok magszabadulok a futkározó pisisektől, és a barom, perverz állat osztálytársaimtól! :D xD. Na meg a tanárok az lesz még a jóó!:D
2009. jún. 8. 20:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem értem......

Miért kell le pisisezni az 1.-et? Mis is voltunk azok vagy nem ?És nekem se esett jól amikor lepisiseztek....

de hogy ne offoljak nekem még van hátra 1 évem és hát várom is meg nem is igazából most szerettem meg igazából a sulit és várom is meg nem is.Vannak tanárok és oszt társak akiket naon utálok és szinte öröm megválni tőlük meg a középsuliról is csak jókat hallottam ilyen szempontból várom :) de vannak jófej haverjaim és tanáraim is őket nem hagynám itt meg már igencsak megszoktam ezt a környezetet is még az "1. PISISEKET IS"

2009. jún. 8. 22:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
lassan már a gimiből is ballagok, de nem hiányoztak és nem is fognak, kifejezettem antiszociális vagyopk, szóval nem vagyok/voltam kíváncsi új dolgokra
2009. jún. 8. 22:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Általánosban nagyon sok rendes ember tanított.Az osztályfőnökünket is imádta mindenki az osztályban.Azok a régi jó idők hiányoznak.A gimnáziumot ahová kerültem nagyon utáltam.Nagyon sok szemét emberrel találkoztam az osztálytársaim közül de sajnos az iskola is elég hülye volt.Hát ennyi, rosszkor voltam rossz helyen.
2009. jún. 9. 01:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont pénteken ballagok:)

Nagyon várom,és izgulok,hogy milyen lesz...az egyik szemem sír,a másik nevet.

Nevet,mert:-végre eljött az a nap,amiért 8évet vártam.

-Elbúcsúzunk és elmegyünk,ősszel megismerünk új embereket.

-semmi nem köt ide.

Sír,mert:-néhány tanár hiányozni fog(de majd visszalátogatok.)

-3nagyon aranyos lányt hagyok itt még pár évre...

Ennek ellenére nagyon várom és örülök hogy végre elballagok,az osztálytársakkal meg tudunk találkozni...

Egyébként biztos meg fogom könnyezni a ballagást,mert én ilyen tipus vagyok.

14/L

2009. jún. 9. 13:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.. a 7. nyár és a 8. év 2. fele a legjobb, szóval élvezd ki :D
2009. jún. 9. 17:40
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én jövő héten fogok ballagni :) Igazából a sulit sajnálom, mert tényleg ez a legjobb iskola a városban, elég kemény volt, de megdolgoztam mindenért, rengeteget tanultam 8 évig, és megérte. Néha (meg most is) elegem van az egész iskolából, de attól még szerettem/szeretem. Igazából az osztálytársaimmal nem voltam "megelégedve". A másik iskolában talán megértőbb osztálytársaim lesznek, és lesz talán olyan ember is, aki igaz barátként tekint majd rám. Igazából csak az bosszant, hogy itt már úgy megszerettem a tanárokat, megszoktam a tanítási módszerüket, követelményeiket, és most új tanárok jönnek... :(

14/L

2009. jún. 9. 20:37
 19/23 anonim válasza:
100%

én jövöhéten ballagok!Hát majd meglátjuk..:S

Már most sirva fakadokXD

2009. jún. 9. 22:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

én most ballagok..

és őszintén bevallom.. hogy nagyon.. de nagyon sajnálom hogy elballagunk..

szerettem ezt az osztályt.. szerettem ezt a 2 évet.. szerettem az iskolát és a tanárok egy részét...

ami nem fog hiányozni.... hát..... 1-2 gyerek... de a többit visszasírom :)

2009. jún. 9. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!