Mit lehet tenni, ha érzi az ember, hogy beleszerethet/lassan beleszeret valakibe, akiben nagyon nem lenne helyes?
Figyelt kérdés
Egyszer már sajnos megtörtént ez a hiba, és őt el is vesztettem emiatt. Úgy szerintem már senkit nem fogok szeretni mint őt, de most megint van valaki, akibe félek, beleszerethetek... Ha nem is úgy, mint az első szerelmembe, de már egy kicsi is sok lenne. Túl sokat gondolok rá. Túl jó érzés elképzelni, hogy megcsókolom. Szeretném megóvni magam egy jóbarát elvesztésétől, és egy újabb csalódástól, és neki sem szeretném, ha kellemetlen lenne.2009. jún. 8. 15:09
1/6 anonim válasza:
ilyen velem is sokszor volt .. Próbáld elfelejteni.. tarts egy kis távolságot és uralkodj magadon .. bocs tom könnyű mondani
2/6 anonim válasza:
Őszinténszólva sosem értettem az ilyet. Tegyük fel ha összejöttök, akkor soha nem látott boldogság vár rátok. Ez jó nem? Szerintem igen.
Ha később szakítotok, akkor is lehettek még barátok. De ha nem jöttök össze, akkor az érzéseid miatt eltávolodsz tőle és így elvesztheted mint barátot. Akkor melyik a jobb? :)
Nincs olyan, hogy nem szerethetsz bele. Magadat fosztod meg ezzel a boldogságtól.
De ezt neked kell eldöntened...
3/6 anonim válasza:
énis voltam így... ő 28 én 15.legjobb barát. fokozatosan kezdett kialakulni köztünk.már olyan jó volt néha odabújni hozzá "barátilag". aztán másfél hónap után megcsókolt. Három hónapja vagyunk együtt.és imádjuk egymást.
4/6 Andika001 válasza:
nekem is volt egyfiu barátom,2 évig barátkoztunk.2 év után járni kezdtünk.most 4 éve vagyunk együtt két éve összeházasodtunk,van egy csodaszép fiunk és most várjuk a második babát.a férjem még mindíg a legjobb barátom:D
5/6 A kérdező kommentje:
Hű, akkor nálad "sikersztori" lett. Megkérdezhetem, hány évesek vagytok? :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Az érzéseimnek úgysem tudok gátat szabni, lesz ami lesz...
2009. jún. 11. 15:01
6/6 anonim válasza:
Kockaztass. Vagy kuzkodj az erzelmeiddel....magadnak ne hazudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!