Szerinted elfogadott (helyes) ha egy magyar ember összefekszik egy afrikaival? Hogy fog így kinézni a népesség 50 év múlva?
Mit gondolnának erről őseink? Hova lesz így a nemzet?
Igaz, hogy keveredtünk, és keveredni is kell (beltenyészet megakadályozása), de eddig főként Európaiakkal tettük.
"Mit gondolnának erről őseink?"
Engem abszolút nem érdekel, hogy az őseink mit gondolnak! Mi közük ehhez? Ráadásul már egyetlen Magyarországi embernek se nagyon van magyar őse.
"Hova lesz így a nemzet?"
Meglesz azután is!
De amúgy mit kellene tenni? Törvénybe iktatnád? Amúgy sem értem mi a bajod, a kreol lányok szépek! Vagy elő van írva valahol, hogy a Magyarországiak csak európaiakkal keveredhetnek?
Szánalmas vagy. Szerencse, hogy élnek olyanok, akik úgy gondolják, hogy az ember elsősorban EMBER és csak utána afrikai vagy magyar. Ugyanonnan jöttünk, ugyanoda megyünk, ugyanolyat szarunk mi mindannyian - és az őseink sem különböztek ettől.
A nemzet csak egy múlandó dolog. Mindig voltak nemzetek, amelyek eltűntek, ezután sem lesz másképp. Ha így haladunk a népességnövekedéssel, 500 éven belül úgyis sokan meghalnak az élelem és ivóvízhiány miatt,a belháborúk, a menekülés, a túlélésért folytatott harc során. A nemzet csak egy kis hal a világban.
már az alapján ítéljünk meg valakit, hogy hova született... azt hittem, a középkor már elmúlt.
Nagyon is helyes, ha amúgy kulturálisan megfelelő partnerei egymásnak. Ez inkább ritka.
A magyarok amúgy is egy kevert nép, mindenből került bele. Hogy fognak kinézni unokáink? Lesz közöttük néhány, akiknek a szokottnál sötétebb a bőre.
Szerintem az a szánalmas, aki magyar létére afrikaikban keresi a boldogságot. Undorító, és hányigerkeltő.
Lehet hogy keveredtünk más népekkel, mégis kiszúrjuk (kiszúrom) ha valakiben más vér van (lehet az cigány, török, stb...)
Nem gondoljátok, hogy meg kellene őriznünk génjeinket, s azt továbbvinni egy tiszta vonalon, nem pedig összeolvadva másokkal, elveszni a liberalizmus süllyesztőjében????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!