A mai világban meggondolandó,hogy vállaljon-e az ember gyereket,vagy ne! Vajon mi lenne helyes?
A mai világban meggondolandó,hogy vállaljon-e az ember gyereket,vagy ne!
Jelenleg szabadságon vagyok,mert 3 éves lett a fiam.Visszamehetek,de nem ígértek semmit.
Ha terhes lennék,(ha összejönne egyáltalán,mert még csak most hagytam abba a gyógyszert)az is csak nekem lenne jó anyagilag.A férjemet is azzal riogatják,hogy esetleg repül.
Ilyen körülmények mellett hogyan lehet ésszerűen dönteni???
Bocs,ha túl anyagiasnak tűnök,de szerintem pénz is kell a gyerekneveléshez nem csak szeretet!
Köszi a gyors választ!
Egyetértünk!
De még mindig tanácstalan vagyok.Ha arra várunk,hogy jobb legyen a helyzet,akkor nem valószínű ,hogy lesz még 1 gyerekünk.
Én 28 vagyok és még nincsen babán a párom 29.Most fogtunk bele a babaprojektbe ami még sajna nem sikerült kb 5 hónapja próba.Most nagyon el vagyunk keseredve mert meg kell álljunk, mert sajnos megszűnt a munkahelyem, de egy hónap múlva új helyen kezdek, de ott próbaidő 3 hónap és addig nem kockáztathatunk hogy babás legyek mert akkor kirúghatnak.Most minden reményem hogy ott beválik a munka és a véglegesítés után próbálkozhatunk újra.Borzasztó hogy az ember mennyire szeretne már és sajna egyből nem jön össze most meg ez a munkahely.Szóval nagyon nehéz.De te örülj nagyon hiszen már van egy babátok.Örüljetek neki nagyon, és nagyon szeressétek őt.Remélem megoldódnak a dolgok és lehet másik babátok is.
Kitartást és sok sikert nektek!!!
Az utolsó kommenteddel egyetértek. Mi is az első gyerek után csak vártunk-vártunk hogy jobb legyen, több mindenünk legyen stb... Aztán úgy elrepült 8 év, hogy észre sem vettük, csak azt, hogy közeleg a 30. Akkor nem vártunk tovább. Most, hogy megvan a kistesó és ennyire imádják egymást, nagyon sajnálom, hogy hagytam egykeként felnőni a nagyobbat és hogy szinte egykeként nő fel a kicsi is. Mert egy 10 éves és egy 2 éves nem azonos nemű gyereknek nem ugyanaz az érdeklődési köre.
Nagyon visszacsinálnám ha lehetne úgy, hogy ne legyen ekkora korkülönbség, nagyjából egy korosztályban legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!