Nem tudom mit tegyek már?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben olyan dolgok történek velem, amit képtelen vagyok feldolgozni. Gondoltam, hogy elmegyek pszihológushoz, de sajnos nincs rá pénzem. Ha itt lenne valaki aki meghallgatna, és szánna rám esetleg egy-két órát, annak nagyon megköszönném, mert nem látom értelmét az életemnek. 20/L2012. márc. 2. 20:25
2/4 anonim 

válasza:

Én is ! nyugodtan írj, biztos tudok segíteni valamiben! Segíteni szeretnék neked!:) 20/F
3/4 anonim 

válasza:

Nekem is voltak, vannak gondjaim, hiába találkoztam egy emberrel, aki rávilágított dolgokra, viszont tudom, hogyan változtathatnék a dolgokon, segítettem már nem egy embernek online E-mail formájában, saját tudásom szerint:) előző.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! Írtam mindkettőtöknek
2012. márc. 2. 20:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!