Nők, számotokra mit jelent nőnek lenni? Pasik, számotokra milyen az aki ízig-vérig nő?
Jó tudni ,hogy vannak még "fehér hollók" .Komolyan is gondoltam amit írtam.Olyan szép tud lenni egy nem hívalkodó ízlésesen öltözött nő,amilyen visszataszító számomra az útszéli nőnek öltözött.
A személyi számod hányassal kezdődik?
Egy csomó féle nő van.
Van az az "asszonyos-anyukás" nő, van a szexi nő, aki titokzatos, és izgalmas, van az ártatlan-kislányos nő, van a tartózkodó és okos nő...
Mindenki máshogy nő, és mindenki máshogy jó nő.
Kinek ez, kinek az tetszik.
Én nagyon tartózkodó nő vagyok, nem k.urvás, kislányos arcú, nagy szemű, sápadt, nem szolizott, nem nagyszájú, kihívó hanem csendes.
De ha megnyílok, szívem-lelkem odaadom.
Csak zárkózott vagyok.
Mégis sokan tartanak "jó csajnak", pedig nem vagyok egy kihívó szexbomba.
Van, akinek tetszem van, aki azt mondja rám, hogy unalmas, csöndes penészvirág.
Ilyen az élet!
Mindenki máshogy "Nő".
Én a push-up melltartó miatt érzem magam nőnek,de csakis mikor egyedül nézem meg magamat:D
Viccet félretéve,a szép hosszú fényes barnahajam és az alakom miatt tartom elsősorban magam nőnek-noha van súlyfeleslegem is.A bájos arcom miatt.A kedves hangom miatt.A nem kirívó,de mégis nőies csinos öltözködésem miatt.Ha van párom,akkor azért,mert kimutatom a törődésemet,a gondoskodásomat és a szerelmemet,az örömszerzésben lelem a boldogságom.Hát ezért.Ha pedig egyszer lesz olyan férfi az életemben,aki maximálisan teljesíti a tökéletes társat,és gyermeket vállalunk,akkor az áldott állapot miatt fogom igazán nőnek érezni.
24N
Férfi szemmel szerintem ennél a dalnál nehéz pontosabban megfogalmazni, milyen egy igazi nő. Se elvenni, se hozzátenni nemigen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!