Nők, számotokra mit jelent nőnek lenni? Pasik, számotokra milyen az aki ízig-vérig nő?
A feleségem számomra az igazi nő.
A házasságunkba, ahogy a gyerekeket neveli, hogy a mai napig szépen öltözködik, törődik magával.
Hogy ha hazaérek akkor rendre, és általában vacsorára érek haza. Hogy mindent őszintén megbeszélhetek vele, megbecsül, tisztel, szeret.
31/F
Igaz én még nem vagyok úgy nő, de azt letudom írni, milyen Tini lánynak lenni.
Az én gondolkozásom: Nem hiszem, hogy kell egy kiló vakolat azért, hogy azt mutassam én Nő vagyok. Nem hiszem, hogy úgy kell kinéznem mint egy sarki 14 évesen, és nem hiszem, hogy a cigarettának és a Kékfrankosnak a kezembe kell fityegni mert attól leszek a F*sza gyerek. Farmer nadrágban, és sima tornacipőben is tudok lány lenni, aki szeretni is tud (fiút). 14L
Számomra az "ízig-vérig nő" Az olyan nő aki nem teszi kirakatba a testét még látványosságnak sem.Nem tolja le a nadrágját,hogy jobban látszódjon a hasa alja.
Nem vesz fel olyan kis derékmagasságú nadrágot ,amiben ha leguggol a feneke vágása közepéig látszik.Még csak a ruha felsőrészét sem úgy választja meg az újabb divatőrület szerint,hogy az egyik válla már hiányzik is és a melltartópántja felhívja a figyelmet.Mintha csak felkínálná magát :"én már vetkőzöm is."
Igen ,és a végére még,aki a férfiakat nem pasinak nevezi,mint ahogy saját magát nőnek és nem suncinak nevezi.
Nekem sosem volt öröm nőnek lenni. Fiús természetű lány voltam, hatalmas csalódás volt, mikor már 8-9 évesen nőni kezdett a mellem, nem hordhattam a strandon sima fürdőbugyit. :D
Alapból a nőket sem kedvelem, alig jöttem ki párral életem során. Párommal szemben sem érzem magam túlzottan nőnek, nálunk nincsenek ilyen kialakult szerepek, ha mégis, inkább én vagyok a dominánsabb.
Ha ízig-vérig nőre gondolok, akkor Keleti Andreát mondom példának, őt irigylem. :) Szép családja és élete van.
Nekem most született lányom, 5 hónapos. Akkor érzem magam NŐnek, ha ő nem sír, van finom vacsora, volt időm lezuhanyozni és átöltözni a férjem hazajövetele előtt és van energiám végighallgatni, figyelni rá.
Az, hogy mikor éppen mitől érzem magam nőnek, sok mindentől függ. Az élethelyzettől, munkától, párkapcsolattól vagy annak hiányától, az aznapi hangulattól :-))
A belső tulajdonságok érdekelnek,mitől lesz egy nő nőies?
Egy igazi nő nem készül nőnek ,még csak fel sem merül benne ,hogy ezt meg kéne tanulni.
Már gyárilag nő lesz belőle ,(ha jól van bekötve).
Már gyermekkorában alakul ki a játékaival ,a játszótársaival.
Már kiskamasz korában készül az anyaságra,még akkor is ,ha tinikorában hangoztatja ,ő bizony nemfog szülni soha.
Csendes ,de mégis határozott biztos támasza gyermekeinek.
Méltóságteljesen ,bölcsen tudja mikor kell csendben lenni,és nagyon okosan érvelni,hogy a végén az ő véleménye legyen a meghatározó.
A férfit hagyja férfinak lenni ,és hagyja hogy a férfi észrevegye ,hogy a nő tartja egyben a családot.
Nem szolgája a férfinek,de minden mozdulatával tudja szolgálni a családi békét és biztonságot.
Nem támadja le a férjét azonnal ,mikor az hazaér:"Mi újság,mit intéztél,van munka?"Hagyja átöltözni,kezet mosni.
Nem kell vagyonokat költeni arra ,hogy úgy nézzen ki mint ami a médiából és csapból folyik,tudnia kell hogy ő a családjának úgy szép ahogy van.
Ez nem egyenlő a slampossággal és a tisztátalansággal.
Egy igazi nő tudja ezt ,és úgy tud szép lenni hogy ez nem kerül neki erőfeszítésébe.
6-os vagyok: a leszavazóknak köszönöm
Eszerint egy anya nem lehet nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!