Megfordult mar olyasmi a fejedben, hogy mi van ha lezbi vagy?
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 22:41
11/23 anonim válasza:
Igen, pár hónapja foglalkoztat ez a kérdés. Van egy lány, akit egyre jobban szeretek...
12/23 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi :D
Volt már leszbikus kapcsolatom, ezért tapasztalatból mondom, hogy pasival sokkal de sokkal jobb MINDEN (;
13/23 anonim válasza:
én már smároltam csajal egy szilveszteri bulin..De hogy nem vagyok lezbi az biztos ezen még gondolkodnom sem kell.
14/23 anonim válasza:
Igen, de én szerintem bi vagyok inkább.
15/23 anonim válasza:
Cáfolom az elöző levelet, beállitottság kérdése!De az eldöntött tény, hogy mi jobban kitudjuk elégiteni egymást mint a férfiak minket, mert csak mi tudjuk igazán mi is kell egy nönek,de nem?!A pasik csak bizonyos gyerek gyárosok!
16/23 anonim válasza:
Hat szerintem is. 2 lany gyengébb és odafigyelobb egymashoz mint egy pasi. enis smaroltam mar csajjal na es aztan? mai vilagba mindkei kiprobalja. De nemtudom h aki tenleg uy erzi az valojaban kinovi-e . sorry de van egy ismerosom aki most 17 es eddig mindevegig csajokrol abrandozott es msot sem tud letenni roluk...
17/23 anonim válasza:
Meg. És őszintén, még mindig nem tudom mi a válasz erre :$
18/23 A kérdező kommentje:
es hany eves vagy?
2010. ápr. 8. 01:31
19/23 anonim válasza:
Nem! 16 éves korom óta tudom, hogy az vagyok! :)
20/23 A kérdező kommentje:
es valtozott valami az eletedben? erted mire gondolok..
2010. ápr. 28. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!