Volt már olyan, hogy annyira kiakadtál itt valami, hogy megfordult a fejedben?
Nagyon sokszor! Például tegnap este is úgy feküdtem le, hogy az életben többet ki sem nyitom ezt az oldalt! De rájöttem, hogy vannak a szórakozásból lepontozók és vannak azok, akiknek valóban szükségük van a segítségre, függetlenül attól, hogy mások azt milyennek ítélik meg.
Ha itt vagy és segítesz, ne a pontokért tedd, hanem azért az egy szóért amit kapsz, vagy éppen meg sem kapsz, de gondolatban küldik: köszönöm.
Konkrétan csak ma 3 kérdésnél is megesett, ahol teljesen jóindulatúan válaszoltam (és nem hü-lyeséget), hogy egy épp rossz passzban lévő válaszoló anyázással, barmozással indított, és kiosztott, mert ő valami olyat vélt olvasni a kommnetemben, ami nem igaz. Mikor higgadtan közöltem velük, hogy én olyat nem mondzam, akkor meg fogjam be a szám, mit védem magam... XD Mindig vannak olyanok, akik ilyenkor mellém állnak, szerencsére, és így az anyázó lekopik, de volt, hogy annyira elborult az agya valakinek, hogy másfél oldalas szitkozódó emailt küldött a postafiókomba.
Aki ennyire kiakad, annak nem kéne valami kezelés? :)
Mindenesetre pár értőolvasás-különóra ráférne egyesekre.
Azt meg már nagyon régen mondogatom, hogy meg kéne szüntetni a pontozgatást. Egy választ csak a kérdező pontozhasson, elvégre is neki kell, hogy hasznos legyen, nem a random válaszolóknak, akik lepontozással élik ki vélt vagy valós sérelmeiket.
Egyszer-kétszer volt, hogy valaki elkezdett itt fenyegetőzni, meg beszólogatni mindenféle ocsmányságot, de akkor is úgy voltam, hogy ha valakinek baja van velem, menjen el ő az oldalról! Nehogy már én ne jöjjek többet, mert más hülye!
A lepontozásokkal meg nem szoktam annyira foglalkozni, bár párszor már tényleg felvetődött bennem a kérdés, hogy egy-egy válaszon ugyan mit lehet lepontozni? Mikor pl. olyasmit kérdeznek, hogy ti hogy csináljátok, hogy készítitek ezt és ezt... Erre szerencsétlen válaszoló leírja, hogy ő hogy csinálja, aztán lepontozzák, hogy nem hasznos. Mi lenne a hasznos? Ha azt írná, a szomszéd hogy csinálja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!