A Te fejedben is megfordult már, hogy többé nem válaszolsz semmilyen kérdésre itt az oldalon?
Gondolok itt olyan esetekre, amikor egy teljesen szubjektív dologról kérik ki a véleményed, a vége meg az, hogy 0%-os a válaszod.:S
Pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__279998-melyik..
Ó már nagyon sokszor:S
Átlagban itt az a nagy baj hogy nagyon sok az okoskodó ember,akik lepontoznak mindent ami nekik épp nem megfelelő:S
Múltkor egy lánynak akartam segíteni egyenlet megoldásban(hozzáteszem matek érettségivel)és lehurrogott egy két ember hogy ha nem értek hozzá akkor minek vagyok itt meg igy ugy amugy:(
Minden egyes kérdésnél van lepontozás,ha megnézed...még a leg alapabb kérdésnél is pontoznak le:(
Vannak olyan emberek itt akik segíteni akarnak és jót mondanak,mégis sokan lepontozzák őket teljesen alaptalanul:(
Megfordult már a fejemben h senkinek soha többé nem válaszolok,de hát látod..:) nekem ez nem megy :D
Igen.Föleg az ilyen válásos,gyerekelhelyezés gy.tartás ügyben...Mindig felmegy a pumpa,mert a sokadik válaszoló már csak vitatkozni tud a többi válaszadóval....
És ha leírom a véleményem nem tetszik....
Igen, valamit változtatni kéne ezen a pontozási rendszeren, mert ez így nem jó. :S
Csak azt nem tudom még, hogy mit.:D
Csak a kérdezőnek volna szabad pontoznia,ő tudja igazán hasznos választ kapott-e.
Engem az szokott zavarni,mikor a (szerintem)hasznos válaszomra semmi reagálás nincs a kérdező részéről.
Nem várok hálálkodást sem,csak valami visszajelzést,hogy legalább elolvasta vagy valami.....
Azt én is utálom, mikor a kérdezőtől nincs visszajelzés. Olyankor mindig azt hiszem, hogy már nem is látogatja az oldalt... Meg azt sem szeretem, ha válaszolok, visszaír, hogy "dejó, megfogadom a tanácsodat", vagy valami, de pontot nem ad rá... Na nem mint ha a ranglista érdekelne, csak azért mégis, ha már van ez a lehetőség, használjuk rendesen.
Egyébként megfordult a fejemben, nem is egyszer, íme az egyik kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__226897-v..
Nahh hát itt is mindenki le van pontozva:D:D
Már kajak röhögök az egészen:D:D:D
Éppen az előbb válaszoltam egy kérdésre,ami teljesen igaz és hasznos válasz volt,mivel ismerem a helyet amiről kérdeztek:D
Erre volt egy baromi okoska emberke aki 100% ról lenyomott 84% ra
Na igen:D
Az igazságot nem lehet elfogadni:D
Elfogadhatatlan:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!