Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Volt már olyan, hogy annyira...

Volt már olyan, hogy annyira kiakadtál itt valami, hogy megfordult a fejedben?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rossz kategóriába írtam,de remélem nem rakják el innen.Azért ide írtam,mert itt szoktak válaszólni a kérdésekre. Szóval arra lennék kíváncsi,hogy volt e már hogy olyat olvastál itt,lepontoztak pedig segíteni akartál vagy megelégelted a vitákat,hogy úgy gondoltad,többé nem jössz fel az oldlra? Nekem sajnos elég sűrűn van,egyszerűen nem értem az emberek rosszindulatát,azt hogy sokan itt élik ki magukat és nem toleránsak. Viszont soha nem tudom betartani,mivel azért vannak itt jó emberek is. Köszi a válaszokat és légyszi ne jelentsétek,hogy rossz helyen van. Köszönöm. :)
2011. máj. 18. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem is volt, hogy lek@rváztak, meg az én általam írtakat is sokszor kiforgatják, de mindegy.

A könyvelők szakmai oldalán viszont:

- anonym senki nem lehet, még a kérdező sem, valami nevet mindenkinek be kell írnia

- ott is sokszor van, hogy egyik válaszoló ellentmond a másiknak, viszont mindig az adott törvény adott §-át idézi

- csak a kérdező pontozhat, és senki más.

De ez nem annyira "kemény", mint egy szakmai oldal, és valószínű az oldal üzemeltetői úgy gondolják, hogy ettől az egész még érdekesebb. Nem tudom, nem az ő lelküket bántják meg a "színvonal" alatti beválaszolgatók. Válj velük szemben immunissá. Tedd magad túl rajta!

2011. máj. 18. 20:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Túlteszem rajta magam ígérem :) csak tényleg rossz,hogy sok ember nem segíteni,inkább kötekedni jár ide. Nincs két egyforma ember,nincs két egyforma világnézet. Számomra mikor durván lepontoznak (van vagy 20 db 0%-os válaszom) azt jelenti,hogy valami olyat írhattam,ami tényleg nem hasznos másnak. De miért? Az miért nem hasznos,ha pl. leírom hogy mi volt velem 5 évesen,vagy bevallom hogy én nem vagyok olyan okos,mint az itt lévők többsége. Ez miért ér 0%-ot? Meg nem csak erről van szó,de mikor nekem is írnak oldalakat,hogy megtérítsenek,hogy olyan legyek mint ők.Miért gond,hogy különbözünk egymástól?Hogy másként látunk dolgokat? Á,ezt nem fogom megérteni soha :)
2011. máj. 18. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Megvigasztaltatok. Jól esett. Már én is azt hittem, hogy bennem van a hiba, ha lepontoznak. Kösz mindenkinek.
2011. máj. 25. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!