Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen az értékítéletem?

Miért ilyen az értékítéletem?

Figyelt kérdés

18/F vok

Soha nem voltam elkényeztetve, a szüleim soha nem voltak gazdagok. Nagyon ritkán kapok 1-1 márkásabb ruha darabot. Kocsink csak nagyon kis koromba volt, azóta nincs.

Most körülbelül az átlag életszínvonalon élünk, de régebben előfordult olyan hogy volt itthon kenyér, vaj meg egyfajta felvágott. Tehát sosem voltunk szegények, de extrákat se tudtunk nagyon magunknak megengedni.

Szóval ez csak tisztázás volt, most jön a lényeg:

Ha felmerül bennem, hogy majd egyszer szeretnék egy autót, BMW-n kívül nem is gondolkozok másba. Úgy vagyok vele, hogy ha csak valami szolidabb autóra futná, akkor inkább nem is vennék autót. (persze ha arra se akkor nincs is min dilemmázni XD)

Szóval szerintetek mire ez a nagy igény?

2012. febr. 26. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert neked a többi nem autó, csak tragacs.
2012. febr. 26. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hatásosak voltak a BMW reklámok. Pont az a lényeg, hogy meggyőzzenek, hogy neked csak az autó kell. Bele van táplálva fejedbe, hogy csak akkor leszel sikeres "férfi", ha lesz egy böhöm nagy BMW-d.
2012. febr. 26. 21:37
 3/6 A kérdező kommentje:
nem nézek tv-t :D
2012. febr. 26. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk azért elfogadnék egy Mercedes-Benzt, vagy Volvot, vagy Audit, de a BMW-k tetszenek a legjobban.
2012. febr. 26. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Első körben: A volvo nem valami menő bro.

Másodszor: A mai fiatal generáció(Még én is csak 21 vok) azt hiszi, hogy különleges, jóval okosabb az átlagnál. Vannak olyan dolgok, amit csak ő csinál, csak ő tud. Az gondolja: Én bármire képes vagyok, nem olyan vagyok mint a többi "robot" körülöttem. Én mindenben sokkal jobb lennék, ha ne lennék lusta (bár ez - is mindenkire - igaz, de mivel továbbra is marha lusta maradsz, ez semmit nem számít).

Hamarosan rájössz, hogy ez nem is olyan egyszerű. Ki kell találnod valami tervet az életcéljaid megvalósítására. Nézz ki magadnak egy fain BMW-t. Tegyük fel, hogy 20m forint. Az a 20m forint az új célod. Gondolkozz rajta, hogy milyen tervvel érhetnéd el. Ha ez sikerült, akkor az azt jelenti, hogy egy lépéssel távolabb kerültél a gyerekességnek az életre hátrányosabb oldalától. Gratulálok!

Üdv.: Egy csóró 21 éves gyerek

2012. febr. 27. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

A csórók ne álmodozzanak...

Én se vagyok gazdag, van egy Citroenem, bele se gondolok, hogy lehetne jobb is, mert csak belebolondulnék... ajánlom nektek is h maradjatok a realitás talaján gyermekeim...

2012. febr. 27. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!