Munka, semmittevés, önérzet?
Figyelt kérdés
Kedves férfitársaim illetve válaszoló hölgyek. Az lenne a kérdésem, hogy a mai világba,azaz ahol mennyire rossz munkanélkülinek lenni, mennyire elitélendő az ha az férfi ha nincs családja, független, otthagyja az állását személyi konfliktusok miatt? Tudni kell, hogy nem szakmába, dolgozok, gyárban, nem is nagyon egészséges környezetbe, sokszor meg vagyok kérdőjelezve a munkámba munkatársamtól, nincs kiállás mellettem ha igazam van, sőt amikor egészség miatt nem mentem be három napot akkor is beszéltek hátam mögött, és ami betett, még a továbbtanulásomba is gátolni akarnának azzal, hogy egy szombati napot nem lennék bent, és rám parancsolt az eggyik, ha bent lesz ő is énis be fogok menni. :S és ekkor mondtam azt, hogy okés, holnap felmondok, betelt a pohár. Ha kérdésetek van, bővebb dolog ez, kérdezzetek. Mennyit tűrjön az ember, és kinek?2012. febr. 22. 17:30
1/2 anonim 

válasza:

Akkor válts, ha van más lehetőséged. (A helyesírásod cikis, figyelj a jelentkezéseknél)29N
2/2 A kérdező kommentje:
Nehéz néha leírni amit még szóban is nehéz megmagyarázni. Ez a baj, hogy "ha van más" pont a mai világban? Áh. Attól függetlenül már eljöttem onnan.
2012. márc. 19. 19:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!