MI van velem? 13/l

Figyelt kérdés

Mostanában annyira érzékeny vagyok pl: pénteken nyilvánosan sírtam..ilyet még soha nem csináltam.

meg olyan érzelgős.. szóval nem is tudom érzelmes..

meg ilyet írok Fb-on barátnőmnek: "..nem gondolnánk úgy, de ha elő is fordulna akkor is a lényeg, hogy ti szeretitek egymást. Ne az legyen a lényeg hogy más mit gondol..csak kettőtök.."

Kész vagyok ez annyira szokatlan és furcsa..

Mi lehet velem? o.O

2012. febr. 19. 18:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi: ezt a barátaim is észre vették.
2012. febr. 19. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, ez normális dolog, kezd kialakulni a jellemed.
2012. febr. 19. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hormoningadozás :D

Nagylevegő, napfény, víz....

[link]

[link]

2012. febr. 19. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

"egy percig sem fogod élvezni, és a semmiért majdnem meghalsz..."

http://www.youtube.com/watch?v=-baEbEFL2aw

2012. febr. 19. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval ez olyan természetes? :O
2012. febr. 19. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre szokták azt mondani,hogy 'tombolnak benned a hormonok' Én 15 vagyok és a mai napig minden menszeszem előtt ilyen érzelmileg teljesen ingadozó leszek..egyik pillanatban nevetek a másikban pedig sírok,hogy milyen jó volt picinek lenne meg ilyenek. Néha azt érzem bolond vagyok,de nem. Ne aggódj.. Ilyenkor egy kis csokival sok gondom megoldódik sőt teával is kompenzálhatom a rossz kedvemet:D

Találd meg mi segít neked: napló-blog írás,rajzolás,akár futás,tea,tej stb..

Tényleg ne aggódj,ha tudnád hány kamasz érzi most ugyan azt ,mint te nagyon csodálkoznál:)

2012. febr. 19. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:

:D hát akkor jó..

lehet attól van, hogy be vagyok zárva.. majdnem műteni kellet a térdem de mégsem, és még így 1-2 hétig pihennem kell vele.. ami számomra sokkoló tekintve hogy szinte mondn nap edzettem.. :S

2012. febr. 19. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Én gyorsan át tudnálak rángatni a racionalizmus világába, de akkor túl apatikus és talán depressziós lennél.(mint én)

A te állapotod sokkal jobb, csak a túlzott érzelmesség bizonyos mértékben blokkolja a logikádat.

2012. febr. 20. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!