MI van velem? 13/l
Mostanában annyira érzékeny vagyok pl: pénteken nyilvánosan sírtam..ilyet még soha nem csináltam.
meg olyan érzelgős.. szóval nem is tudom érzelmes..
meg ilyet írok Fb-on barátnőmnek: "..nem gondolnánk úgy, de ha elő is fordulna akkor is a lényeg, hogy ti szeretitek egymást. Ne az legyen a lényeg hogy más mit gondol..csak kettőtök.."
Kész vagyok ez annyira szokatlan és furcsa..
Mi lehet velem? o.O
"egy percig sem fogod élvezni, és a semmiért majdnem meghalsz..."
Erre szokták azt mondani,hogy 'tombolnak benned a hormonok' Én 15 vagyok és a mai napig minden menszeszem előtt ilyen érzelmileg teljesen ingadozó leszek..egyik pillanatban nevetek a másikban pedig sírok,hogy milyen jó volt picinek lenne meg ilyenek. Néha azt érzem bolond vagyok,de nem. Ne aggódj.. Ilyenkor egy kis csokival sok gondom megoldódik sőt teával is kompenzálhatom a rossz kedvemet:D
Találd meg mi segít neked: napló-blog írás,rajzolás,akár futás,tea,tej stb..
Tényleg ne aggódj,ha tudnád hány kamasz érzi most ugyan azt ,mint te nagyon csodálkoznál:)
:D hát akkor jó..
lehet attól van, hogy be vagyok zárva.. majdnem műteni kellet a térdem de mégsem, és még így 1-2 hétig pihennem kell vele.. ami számomra sokkoló tekintve hogy szinte mondn nap edzettem.. :S
Én gyorsan át tudnálak rángatni a racionalizmus világába, de akkor túl apatikus és talán depressziós lennél.(mint én)
A te állapotod sokkal jobb, csak a túlzott érzelmesség bizonyos mértékben blokkolja a logikádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!