Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti éreztétek már úgy hogy...

Ti éreztétek már úgy hogy semmihez sincs tehetségetek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már mindent kipróbáltam. A rajzoláshoz, és egyéb képzőművészethez béna vagyok. Sporthoz szintén béna vagyok. A hangomról a zuhanyrózsa mesélhetne, hangszeren se tudok játszani, furulyáztam 1 évig, de a tanárnő elküldött, mert se hallásom se semmi. Fotózni is tudok mint mindenki más, de semmi különleges. A táncművészethez se értek, és már teljesen tanácstalan vagyok hogy miben lehetnék esetleg jó. Itt vagyok 18 éves és semmihez sincs tehetségem. Mi lesz így velem?
2012. febr. 18. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A magyar egyetemek nagyon erősek, mondjuk egy műszaki (BMI), ezért megy ki sok magyar külföldre (többek között), mert sokszor itthon jobb az oktatás, viszont nincsenek olyan jó munkalehetőségek.
2012. febr. 19. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:

10:07

Szerintem Svájc borzalmas, de informatikusként mindenhol jól elboldogulhatsz.

2012. febr. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!