Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ti is éreztétek már így...

Ti is éreztétek már így magatok? Nektek is volt már így?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de olyan nyomoronccul érzem magam. Szorongok, és a gyomromban az a kellemetlen érzés már szinte elviselhetetlen. Sehogy sem tudok megnyugodni. Egy-két korty tömény szokott picit segíteni, de az sem megoldás. Unatkozom, pedig viszonylag jó napom volt. Hiányzik a jó és kiadós beszélgetés. A párommal nem igazán lehet, és mindenki annyira elfoglalt. Bár attól tartok az sem lenne tartós hangulatjavító. Pillanatnyilag szeretnék egyet bringázni, sétálni, de nem egyedül, de olyan fáradt vagyok, hogy semmi erőm nincs hozzá. Próbáltam, és bringázás közben majdnem elaludtam. Veletek volt már ilyen, hogy ilyen kellemetlenül éreztétek magatokat?

2012. jan. 13. 02:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Tavaszi fáradtság?

Egyébként az elmúlt napokban sok ember panaszkodott hasonlóra, tegnap pl egész nap képtelen voltam haladni a beadandómmal (programozok), álmos voltam, kedvetlen, stb.

Menj le sétálni, szívj el valami ízesített dohányterméket (cigi, vizipipa, szivarka...), egyél édességet és jobb lesz. A pálinka pedig mindenre orvosság :)

Egy jó filmet is megnézhetnél. "Stop shop", például.

21F

2012. jan. 13. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy csinálj 10-20 fekvőtámaszt ha lány vagy csinálj valami pörgős dolgot és vegyél be c-vitamint. az mindig segít
2012. ápr. 21. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!