Hogy éreztétek magatok a szülés előtti napon/napokon?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 14:51
1/5 anonim válasza:
Izgatott voltam,kivancsi es jokedvu.Nem volt semmi panaszom.Mivel tulhordtam tudtam hogy barmikor johet..aznap vasarolgatni,pizzazni voltam a parommal,este elfolyt a magzatviz es masnap reggel meglett a kislanyom.Erdekes nem feltem,pedig elso baba,lehet pont azert,nem tudtam mi var ram..Ossz 9 kilo ment fel ram terhesseg alatt ezert konnyu volt vegig a terhessegem.
2/5 anonim válasza:
Rosszul:túlhordás miatt be kellett feküdnőm és semmi jele nem volt a szülésnek+azokban a napoban meghalt a párom apja és nagyon vacak idő volt végig,amíg a kórházban voltam.
3/5 anonim válasza:
Szio!
Jól éreztem magam!Még aznap is elmentünk a párommal ide-oda,voltam ctg-n.Semmi jele sem volt a szülésnek.Este sütöttünk pizzát,nos abból már alig ettem,hányingerem lett.Hallottam olyan pukkanó hangot a pocimban és elkezdett lassan folyni a magzatvizem.
Másnap 17:12-kor jött világra a lányom csáaszárral(természetesen nem akart:-)))!
Könnyű szülést neked!
4/5 anonim válasza:
Nálam minden uolyan volt,mint máskor.Jöttem-mentem,a pocim se szállt le,nem volt hányás,hasmenés,jóslófájás,igaz,két és fél héttel a kiírt idő előtt voltam.Bementem reggel Nst-re,2 ujjnyira nyitva voltam.Azt mondta a (fogadott)szülésznőm,h dél körül menjek vissza,ha tovább nyílok burkot repeszt.2 körül mentünk vissza,2 és fél ujjnyi voltam.KB.du.3-kor megrepesztette,és este 7-kor meg is volt a baba.
5/5 anonim válasza:
Előjelek nem nagyon vannak szerintem. elég zsákbamacska. 2 nappal előtte voltam dokinál, de nem tudta megmondani, hogy ilyen hamar meglesz, csak azt, hogy előbb meglesz mindenképp a kiírtnál.
Előtte nap még voltam úszni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!