Ti éreztétek már úgy hogy semmihez sincs tehetségetek?
Újságírás?
Azt mondtad,fotózni tudsz.Akkor lehetnél újságíró is.Tudok is egy lehetőséget,ahol esetleg még bontogathatnád is a szárnyaid,meg az oroszlánkörmeid is megvillanhatnának...
de volt... akik azt tanácsolták, hogy valami kereskedelmi suli a nekem való...
mára megállapították rajtam a diszkalkuliát, a kereskedelmi sulinak ugye a matek az alapja... very nice (Y)
"Ti éreztétek már úgy hogy semmihez sincs tehetségetek?"
Én konkrétan tudom, hogy nekem nincs.
"Itt vagyok 18 éves és semmihez sincs tehetségem. Mi lesz így velem?"
Se sportoló, se művész nem leszel. A sportolók és művészek élete azonban a legtöbbször elég nehéz, így ne irigyeld őket.
Nagyon jól tetted, hogy sok mindent kipróbáltál, és kiderült, hogy nem mennek, mert így sose fogsz azon sóhajttozni, hogy bezzeg, mi lett volna, ha kipróbálod a festést stb.
18 éves vagy, most jön a továbbtanulás. Ezt ne rontsd el, és akkor sokkal jobbak lesznek az életkilátásaid, mint a művészeknek, akiknek az élete nem különösebben irigylésre méltó.
22:20
Egy rossz informatikus is jobban keres az átlag művésznél, egy jó informatikus pedig szénné keresi magát.
Informatikával többre mész, mint bármiféle művészi vagy sporttehetséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!