Éreztétek már úgy, hogy amit kaptok levegőt, nem elég?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban érzem ezt.Reggel soha,inkább délután és este.2010. nov. 3. 13:22
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat:Levegő és nem levegőt.
2010. nov. 3. 13:24
2/5 anonim válasza:
Aha, úgy 2 hónapig tartott nekem ez, sóhajtoztam állandóan, hogy kapjak levegőt, már barátom is hülyének nézett, hogy mit sóhajtozok. De nem mentem orvoshoz és elmúlt. Nem tudom mi lehetett ez.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy kezdődő asztmád van, de lehet lelki alapon is, sürgősen hagyd abba a tejtermékek fogyasztását, ugyanis az arra hajlamosaknál elősegiti az asztma kialakulását. A nagylányom két éve ugyanezt érezte, nagyon megijedt, sirt is, hogy megfullad. Megpróbáltuk elhagyni a tejtermékeket, szép lassan elmult, ez kb. két hét volt. Azóta nem jött elő neki, de nem is iszik-eszik tejes dolgokat. Próbáld ki, hátha neked is bejön.
4/5 anonim válasza:
Egyszer tarlót égettek a közelemben, akkor igen.
Amúgy ha figyeled magad, akkor hamarabb jön.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,azért megnézetem magam.
Utolsó:Igazad van,mert ha figyelem akkor azonnal jön!
2010. nov. 5. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!