Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy egy kapcsolatban "nem kaptok levegőt"?
A pasimmal 3 éve vagyunk együtt, most költöztünk össze. Az ő lakásába költöztem én, mert ez tűnt célszerűnek. Új típusú, társasházi lakás, konyha-étkező-nappali egyben. Napi 24 órában együtt vagyunk, bent a munkahelyen egy irodában ülünk, itthon is állandóan egy légtérben vagyunk. És nem bírom... Szeretem őt, jó vele lenni, de egyszerűen nincs semmi személyes terem - én pedig igényelném. Max a hálószobába vonulhatok el, de oda is utánam jön. Szeretek vele lenni, de utálom, hogy pl. ne netezzek, legyek vele, én kevesebbet alszom ( napi 4-5 óra ), ha ő elalszik, akkor ülhetek le pl. megnézni az e-mailjeimet, de felébred és piszkál, hogy feküdjek le mellé.... Most épp bevetette magát a fürdőbe, de már kiabál utánam, hogy menjek be, ne üljek a gép előtt...
Szeret, kedves velem, egy rossz szavam nem lehet rá, de megőrülök ettől a non-stop együttléttől. NEM KAPOK LEVEGŐT!!!! Bennem van a hiba?
engem s zavarna...
keress valami hobbyt, szakkört, istentudja mit, de ne legyetek együtt 24 órában... őrjítő
Köszi a választ!
Az a durva, hogy bár csaknem 3 éve vagyunk együtt, 1,5 hete költöztünk össze.... És már most elegem van....
Bakker, te irányítod az életedet. Jogilag nem tudom mi a helyzet, de technikailag most nem az ő, hanem a ti lakásotokban vagytok.
Erősködj. A nőknek kellene besértődniük, vagyis neked, nem a férfiaknak, vagyis neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!