Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt már olyan, hogy azt...

Volt már olyan, hogy azt éreztétek valami baj van a babátokkal való kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyan furcsa érzés, 4 hónapos a kisfiam, és nagyon fáj a foga. Kézben volt, járkáltak Vele, próbáltam megnyugtatni, de csak üvöltött, most letettem az ágyába és próbál aludni. Lehet most ha a Nurofen is, amit kapott. De olyan rossz érzés, mintha nem tudnám megnyugtatni, és nem tudom, olyan furcsa... Nektek volt már ilyen érzés? Mintha nem lenne meg a kellő ragaszkodás...
2011. szept. 3. 11:30
 1/4 krisztivan ***** válasza:
100%
Kisfiamon kb.8 hósan vettem észre a ragaszkodás kicsi csíráját.Hát aztán 11 hósan megindult a szeparációs szorongása ami egyre erősebb és néha még az apjátől is átkéreckedik hozzám.Nem tudok megmozdulni mert csakis a lábam alatt jó.Néha vissasírom az elejét.
2011. szept. 3. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
4 hónaposan még nagyon pici ahhoz,hogy levonj efféle következtetéseket.
2011. szept. 3. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha azért sír, mert fáj a foga, nincs az a ringatás ami megnyugtatja. Ennek semmi köze a kapcsolatotokhoz. Egyébként meg valóban túl fiatal még. Ne aggódj, lesz idő, hogy levakarni nem fogod tudni, hogy elmehess wc-re!
2011. szept. 3. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem még a kórházban volt ilyen rossz tapasztalatom mikor megszületett. Nem akart szopni, én meg nagyon akartam szoptatni. Rátettem sokszor a cicimre, de csak ordított közben, teljesen kiborultam, sírtam naponta 4-5 alkalommal és nagyon ideges voltam. Ezt érezte ő is. Mindenki másnál megnyugodott, de ha én nyúltam hozzá sírt. Sőt mikor elkészültem a szoptatáshoz már mikor fektettem magam mellé akkor sírt. Ekkor éreztem azt, hogy eltávolodott tőlem, mert erőltetni akartam a szopást ő meg nem akart szopni.
2011. szept. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!