A folytonos idegességre vmilyen tanács?
Figyelt kérdés
Elég furcsán sikerült kiírnom , bocsánat..
Állandóan ZAVAR MINDEN..a fütyülés, a radír fújogatás..meg az is ,h anya hangja este felhallatszik... Szóval nagyon kretén vagyok..Tudom h meg kell változnom de nem tudom ,h hogyan..segítsetek vhogy kérlek.. Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 18. 19:49
1/7 anonim válasza:
Magnézium.
És egy kis jógázás mozgásnak.
3/7 anonim válasza:
légy kiegyensúlyozottabb...ehhez meg csinálj olyan dolgokat, amiket élvezel, alkoss, beszélgess, keress hobbikat.
4/7 anonim válasza:
Tini vagy? Akkor érthető. Ez is olyasmi, amit előbb-utóbb kinősz. Am, ilyen velem is van, ilyenkor egyszerűen valami viccesre gondolok, vagy felidézek egy kedves emléket magamban és máris nem zavar annyira! :)
5/7 anonim válasza:
Úszás vagy biciklizés vagy futás.
Egy ideig csak vizet igyál mást ne, de abból sokat.
A magnézium jó ötlet.
Relaxálás, ellazulás.
Ne "akarjál" megváltozni, úgyis megfogsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Tini vagyok..anyu tesója már 56 éves és még is ilyen...csak durvábban..tehát ő nem tűri meg maga mellett az embereket..
2012. febr. 18. 20:37
7/7 anonim válasza:
én is ilyen vagyok...megőrülök ha valaki eszik, és hallgatnom kell ahogy rág...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!