Mi a gond velem? Tanács?
16 év... bőven van időd. Hidd el, nem kell a többiekhez hasonlóan csajoznod. Majd ha kicsit idősebb leszel, és másik suliba kerülsz, és a lányok is kicsit normálisabbak lesznek, és nem a hülye egyenfiúkra buknak, lesz barátnőd :) én lassan 18 vagyok, de még sosem volt pasim... nem kötelező :D
Magas, gitáros, és NEM divatmajom... ennek meglesz a gyümölcse, ezért becsülni fognak :D az első kettő szép pozitívum, az utóbbi pedig nagyon fontos^^
mondjuk ha az átlagnomrálismenőlányokat nézzük, akkor a divatot követni KELL és KÖTELEZŐ nagypofájú menőnek lenni... nyugi utóbbiak nem igazak :D kinőnek ebből a lányok -remélhetőleg- és akkor lesz barátnőd^^
A mai tini lányok közül nagyon kevés olyan van, akinek bejön az ilyen pasi, mint te vagy... ilyen vagyok például én is :D
Imádom a gitár hangját, és egy fiúnak jól jön, ha magas az ember ;) én sem követem a mai divatot, hanem kialakítok magamnak egy saját egyéniséget. gondolom te ezt már megtetted, és ez így van jól! én speciel utálom a divatb*zi és ilyen menő, olyan menő srácokat. Hidd el, lesz barátnőd, még nincs semmi késve!!! Én IS bizonyítom, hogy nem csak kisp*csák léteznek a földön. és még amúgy is fiatal vagy, nem kell rögtön pánikba esni!!! :D
köszönöm a válaszokat :D
jobb kedvem lett tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!